Ronaldo vs Messi: Prekvapivá pravda o ich spoločnom vzťahu. Rivalmi iba na ihrisku?
07 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Sú veľkí rivali, ale to platí len na ihrisku. Cristiano Ronaldo a Lionel Messi, dve najväčšie futbalové hviezdy posledných 15 rokov, vraj spoločne vychádzajú viac než dobre. Potvrdili to na štvrtkovom žrebovaní Ligy majstrov spojenom s vyhlasovaním cien pre najlepších hráčov minulej sezóny. Usporiadatelia ich posadili vedľa seba, niekoľkokrát spolu počas žrebovacieho aktu prehodil pár slov a v závere útočník Juventusu Turín pripustil, že dúfa, že s najväčšou hviezdou Barcelony zájdu v budúcnosti aj na večeru.


"Neviem, či sa niekedy vo futbale stalo, aby medzi sebou dvaja rovnakí chalani vzájomne tak dlho súperili na najvyššej úrovní. Nie je to ľahké. Ale máme spolu samozrejme aj tak dobrý vzťah. Ešte sme spolu teda neboli na večeri, ale dúfam, že v budúcnosti na ňu konečne dôjde, "smial sa Cristiano Ronaldo na žrebovaní základných skupín Ligy majstrov v Monaku.

Deväť rokov až do konca minulej sezóny stáli proti sebe CR7 a Messi v španielskej La Lige, kde portugalský futbalista hral za Real Madrid. "Hranie v Španielsku mi chýba. Bolo na ňom dobré to, že sme s Leom sami na seba navzajom tlačili a snažili sa tak byť lepší a lepší. Aj vďaka tomu sme sa zapísali do histórie futbalu. Za to, čo sme dosiahli, v nej určite máme navždy svoje miesto, "uviedol Ronaldo.

Hlavnou ulohou hviezdneho Portugalca je v tejto sezóne dopomôcť Juventusu k triumfu v Lige majstrov, ktorú gigant zo Serie A vyhral naposledy v roku 1996. Najprv však musí "stará dáma" postúpiť zo základnej skupiny, v ktorej narazia na Atlético Madrid, Bayer Leverkusen a Lokomotiv Moskva. "Je to ťažká skupina, ale sme Juventus, takže si veríme a tešíme sa. Je zložité Ligu majstrov vyhrať, ale pôjdeme sebaisto krok za krokom a uvidíme, čo sa stane. "Konštatoval päťnásobný víťaz Zlatej lopty.

VIDEO: Cristiano Ronaldo a jeho asi najhoršia reklama doposiaľ! Veď posúďte sami
V dnešnej dobe je z cela normálne, keď sa športové hviezdy objavia pred kamerami v nejakej reklame. Nová reklama v ktorej účinkuje Cristiano Ronaldo s nekvalitnou grafikou zaskočila nejedného diváka. Čítať ďalej
21 | 08 | 2019 | Ján Prokop