KOTLEBA A ROZVOD? Nový Čas píše, že papiere sú už dávno podané na súde v Banskej Bystrici
07 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Nový Čas informuje o tom, že v manželstve predsedu strany ĽSNS Mariana Kotlebu a jeho manželky Frederiky to už viac než škrípe.


Denník informuje o dokumentoch, ktoré majú byť "už niekoľko mesiacov" podané na okresnom súde v Banskej Bystrici, v ktorých má Frederika žiadať o rozvod. Podľa jeho informácii sa má Kotleba "všemožne" brániť na súde.

Kotleba s manželkou údajne nežije v jednej spoločnej domácnosti už od januára 2019. Denník ale píše, že sa Kotleba bráni tvrdeniami o fungujúcej domácnosti a tým, že ich finančne podporuje. Je teda zvláštne, že v čase, kedy už mali byť rozvodové papiere podané, sa spoločne, až "idylicky" fotili na spoločnej dovolenke v Egypte.

Problematická má byť aj výška výživného.

"Podľa našich informácií (Nového Času, pozn. redakcie) Kotleba prispieva na manželku a syna v súčasnosti dokopy 200 eurami mesačne. Frederika od neho pri rozvode požaduje výživné na syna vo výške 800 eur, čo Kotleba odmieta uznať ako oprávnené a proti týmto požiadavkam sa bráni. „Marian mal pôvodne s 800 eurami súhlasiť, videl aj ten návrh predtým, ako ho podala, ale teraz má s ním problém," píše sa v článku, kde citujú ich zdroj.

Drobné na kávu či bonusový plat? Kotleba a ďalší funkcionári ĽSNS si vyplácali mzdu za "prácu pre stranu", nepovedia však presnú sumu
K výške odmien pre vedenie strany sa ani nedá dostať oficiálnou cestou - ide totiž o interný dokument strany. Čítať ďalej
12 | 07 | 2019 | Peter Bachan