Majk Spirit a jeho záľuba v konšpiráciách: "Mimozemšťania ovplyvňujú dianie na Zemi, obchodujú s ľuďmi"
06 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Slovensky raper Majk Spirit (vlastným menom Michal Dušička) je vzorom pre mnohým mladých ľudí, na Instagrame má takmer pol milióna sledovateľov. Taktiež známy je aj vďaka svojmu pozitívnemu vzťahu ku rôznym konšpiráciám.


Majk Spirit sa len nedávno stihol pochváliť na svojom Instagramovom profile, že si "ide" konšpiráciami už 20 rokov. „Celkom ma bavilo ako ste reagovali na moje “konšpiračné statusy” minule týždne... Idem si tieto veci už 20 rokov a rozmýšľam, že by som tu rád videl debatky na tieto témy častejšie... V týchto konšpiračných teóriách sa často skrýva viac pravdy, ako v oficiálnych verziách... Myslím tým UFO, Illumináti, 9/11, AIDS, Apollo fake, JFK, Diana, Elvis, Chemtrails, HAARP, Nibiru, atď.“ napísal Majk Spirit na svojom Instagrame.



Slovensky raper už viac krát presadzoval svoje konšpiračné názory na svojom Instagrame. Spevák si napríklad myslí, že mimozemšťania ovplyvňujú dianie na Zemi, obchodujú s ľuďmi. To vyvolalo vlnu komentárov a niektorí fanúšikovia reagovalo trochu prekvapeno: „Trochu hanba, že "jediný inteligentný raper na našej scéne" takto podporuje konšpiračné teórie,“ napísal fanúšik.

Rytmus si pred fanúšikmi servítku pred ústa nedáva. Vo výchove svojho syna ma jasno!
Ľudia, ktorí počúvajú jeho hudbu vedia čo od rappera Rytmusa asi očakávať.. Niet divu že sa na sociálnej sieti sprosto pustil do ľudí, ktorým sa nepáči, ako sa s manželkou Jasminou starajú o pohodlie malého Sanela. Čo presne mal na... Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Na otázku, v čom teda ľudia obchodujú s mimozemšťanmi, spevák, podľa ktorého fakty sú relatívny pojem, odpovedal takto: "Udajne sú to technológie a “pracovná sila”, ver či never ale sú ľudia s výnimočnými schopnosťami, ktorí sú pre nich vraj veľmi zaujímavý “produkt”."



Hovoril, že si dokonca vystihoval články a „robil si z toho vlastnú bibliu." Vyjadril vtedy aj obdiv ku konšpiračnému časopisu. „Čiže obrovský rešpekt pre Zem a Vek, ale predtým som to nepoznal. Konšpiračno-duchovné témy mám rad." Zem a Vek do vtedy nečítal, lebo že posledné obdobie takéto časopisy nekupuje. „Keď si chcem niečo zistiť, napríklad o Ufo, tak si nekúpim časopis, ale si to vygúglim," povedal spevák, ktorý pri preberaní hudobnej ceny ďakoval vesmíru, že stvoril zelenú rastlinu (marihuanu), ktorá mu pomáhala pri písaní textov..

Rytmusova Jasmina po pôrode "trpí": Je to zlé! O pomoc prosí fanúšikov
Nemá za sebou ešte ani šestonedelie, ale Jasmina Alagičová (30) už na sociálnych sieťach zúfalo prosí o rady, ako schudnúť! Rytmusova (42) manželka sa za svoje popôrodné telo dokonca natoľko hanbí, že chodí v kombinéze. Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová