Rytmus si pred fanúšikmi servítku pred ústa nedáva. Vo výchove svojho syna ma jasno!
28 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Ľudia, ktorí počúvajú jeho hudbu vedia čo od rappera Rytmusa asi očakávať.. Niet divu že sa na sociálnej sieti sprosto pustil do ľudí, ktorým sa nepáči, ako sa s manželkou Jasminou starajú o pohodlie malého Sanela. Čo presne mal na srdci?


Rytmus a jeho manželka Jasmina sa s výchovou syna Sanela rozhodli popasovať podľa hesla " na chybách sa človek učí", ale všetci ich fanúšikovia pre to evidentne nemajú pochopenie . Často diskutovanou témou na oboch profiloch sa stal spôsob nosenia malého chlapca, ktorý sa mnohým ľuďom jednoducho nepozdáva.

"Je úžasné, že malého chcete nosiť. Ale skúste to robiť správne, "vyzvala je jedna z fanúšičiek. "Myslím, že po pár týždňoch sa to každý naučí, ale toto fakt nie je dobré ... Je to len názor, ale správny názor."

Populárny rapper, ktorý rád priťahuje pozornosť, si z toho veľkú hlavu nerobil, a tak sa na Instagrame pochválil ďalšou fotkou. Tentoraz si však vôbec prvýkrát vyslúžil pochvalu, preto je prekvapujúce, že na komentár reagoval pomerne ostro.

"Top výber nosidlá. Tiež máme od narodenia, teraz máme malého v dvoch rokoch a stále výborne funguje. Tak nech sa v ňom aj Vášmu malému páči, "odkázala Rytmusovi istá Veronika. "P *** vina, nie je dobrý, na Modrom koníku (detský bazár) Majú bio, do ktorého sa dá aj vys ** t," odvetil jej novopečený otec. Vyzerá to, že ho skrátka žiadne cudzie názory - či pozitívne alebo negatívne - nezaujímajú.

Rytmusova Jasmina po pôrode "trpí": Je to zlé! O pomoc prosí fanúšikov
Nemá za sebou ešte ani šestonedelie, ale Jasmina Alagičová (30) už na sociálnych sieťach zúfalo prosí o rady, ako schudnúť! Rytmusova (42) manželka sa za svoje popôrodné telo dokonca natoľko hanbí, že chodí v kombinéze. Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | Aneta Leitmanová