Hasiči v TSK zasahovali pri dvoch nehodách s účasťou motocyklistov
06 | 09 | 2019 I TASR

 Pri dvoch dopravných nehodách s účasťou motocyklistov zasahovali vo štvrtok (5. 9.) hasiči z Trenčianskeho samosprávneho kraja. 


Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, prvá nehoda sa stala predpoludním v Dubnici nad Váhom. Zranil sa pri nej motocyklista, motorka zostala v strede vozovky.

„Zranenému motocyklistovi poskytli hasiči predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Po príchode zdravotných záchranárov bola zranená osoba transportovaná do sanitky a na havarovaných vozidlách vykonané požiarno-bezpečnostné opatrenia. Následne prostredníctvom absorpčnej látky hasiči zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny,“ doplnil Petrík.

Cestnému pirátovi uložili policajti 800-eurovú pokutu, piatu v tomto roku
Vodiča jazdiaceho na automobile BMW po ceste prvej triedy v úseku Trenčín – Štvrtok nad Váhom rýchlosťou 177 kilometrov za hodinu zastavili vo štvrtok (5. 9.) napoludnie trenčianski policajti. Čítať ďalej
06 | 09 | 2019 | TASR


Ako dodal, k ďalšej zrážke motocyklistu s osobným motorovým vozidlom došlo podvečera v katastri obce Bošany v okrese Partizánske. Rovnako sa zranil vodič motocykla, motorka skončila v predzáhradke rodinného domu.

„Hasiči z Partizánskeho zabezpečili miesto udalosti a súčasne asistovali zdravotníkom pri naložení zraneného do sanitky. Na motocykli vykonali protipožiarne opatrenia a do zberných nádob zachytili vytekajúce prevádzkové kvapaliny,“ uzavrel hovorca hasičov.