AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO k 6:30 HOD.: Kde sú radary a uzávierky na diaľniciach a cestách?
04 | 09 | 2019 I stellacentrum.sk

Aktuálny celoštátny prehľad zjazdnosti:


Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký. Väčšina horských priechodov je prejazdná.

Kompa vo Vojke nepremáva.

Kompa pri Strečne 3.9.2019 nepremáva pre nízku hladinu vody.

Pezinská Baba zjazdná v oboch smeroch

Strečno: zjazdné v oboch smeroch v zúženom profile - aktuálne zdržania a nehody nájdete nižšie.

Hraničné priechody zdržania:


Záhorská Ves – Angern kompa premáva.
Moravský Svätý Ján – Hohenau most  otvorený.
Vyšné Nemecké: nákladná vstup: 180 min, výstup: 10 min. Osobná vstup: 60 min, výstup: 10 min
Ubľa: osobná doprava vstup: 150 min, výstup: 10 min
Poľsko - na poľskej strane sa môžete sa zdržať pri priebežných kontrolách
Maďarsko-Chorvátsko: Letenye - Goričan II - zdržanie nákladná 90 min osobná do 10 min - Stary Goričan otvoreny bez obmedzeni.
Rakúsko-Slovinsko: Ljubeljl vstup do 10 min, výstup do 10 min (v úseku pracujú cestári)
Slovinsko-Chorvátsko A4 Gruškovje: osobná na vstupe 10 min na výstupe 30 min
Sečovlje - osobná vstup do Chorvátska 30 min, výstup 15 min
Chorvátsko - Čierna Hora: do 20 min

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE:


KONTROLY:

  • na D1 pri Voderadoch, v smere do Bratislavy


RADARY:

  • na D2 pri Kútoch, v smere do Malaciek

  • v Bratislave na Botanickej, v smere do centra

  • v Bratislave na Račianskej, pri vjazde do Bratislavy, v smere od Svätého Jura

  • v Rusovciach, pred výjazdom, v smere do Rajky

  • na konci Šamorína, v smere do Dunajskej Stredy

  • v Báči, obojsmerne

  • v Nitrianskom Pravne, v smere od Prievidze

  • na rýchlostnej ceste R1, za Žiarom nad Hronom, v smere do Žarnovice

  • v Bartošovej Lehôtke na hlavnom ťahu, v smere do Žiaru nad Hronom

  • za Zvolenom, v smere do Zvolenskej Slatiny

  • za Banskou Bystricou-Jakubom,  v smere na Donovaly

  • na D1 priVýchodnej, v smere do Liptovského Mikuláša

  • pred Soroškou, v smere od Moldavy nad Bodvou

  • v Košiciach-Šaci, v smere do centra

  • pri vjazde do Košíc, v smere od Michaloviec

  • v Kapušanoch, v oboch smeroch

  • na D1 za Popradom, v smere do Levoče

  • v Medzilaborciach v smere do Krásneho Brodu

  • pred Vranovom na Topľom, v smere od Trebišova


MOBILNÉ RADARY:




  • medzi Žiarom nad Hronom a Žarnovicou meria čierny Superb


DOPRAVNÉ OBMEDZENIA 04.09.2019


Bratislava-Pútnicka

Pre realizáciu vodovnej a kanalizačnej prípojky je čiastočne uzatvorená Pútnicka ulica v Bratislave-Záhorskej Bystrici, pred RD Pútnická 12. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Trnava

Z dôvodu konania tradičného Trnavského jarmoku bude od 07:00 hod. dňa 02.09.2019 do 17:00 hod. dňa 09.09.2019 uzatvorené parkoviska a miestne komunikácie Vajanského - parkovisko pri Okresnom úrade - Katastrálny odbore, Radlinského - parkovisko pri Bernolákovej bráne, Doplnopotočná - parkovisko + komunikácia, Paulínska, Dolnopotočná, Dolné bašty, Radlinského, Trhová, Trojičné námestie, Hviezdoslavova, Hlavná, Vajanského, Radlinského, park A. Bernoláka v Trnave. Obchádzková trasa nie je možná pretože tradičný trnavský jarmok sa koná v celom centrum mesta ktoré bude pre dopravu uzavreté. Prejazdná bude ulica Halenárska na Ulicu Invalidská, taktiež bude prejazdná Ulica Hornopotočná a Pekárska. Ulica Vajanského bude od parkoviska pri Okresnom úrade po Uličku Zámočnícka pri pizza kitty zobojsmernená.

Kameničany – Horovce

Pre opravu vozovky je čiastočne uzatvorená cesta II. triedy č. 507 v úseku Kameničany – Horovce. Premávka je vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu. Ide o viacero pracovných úsekov s jednotlivou dĺžkou max. 500 m.

Nové Zámky

Pre realizáciu stavby Cesta I/75 Nové Zámky, most č. 75-016 je čiastočne uzatvorená Bezručová ulica v Nových Zámkoch, v úseku mosta cez Nitru. Obchádzková trasa pre vozidlá nad 7,5 t je vedená Dvory nad Žitavou, Bajč a Nové Zámky. Pre vozidlá do 7,5 t po ceste III/1503, I/64, III/1495 a I/75.

Slovenská Ľupča

Pre zlý technický stav je znížená rýchlosť jazdy vozidiel na 70 km/h a zúžená vozovka z obidvoch strán na mostnom objekte ev. č. 66-079 na ceste č. I. triedy č. 66 v km 95,75 pri križovatke s cestou III. triedy č. 2427 k Biotike Slovenská Ľupča.

Dolný Kubín-centrum – Dolný Kubín-Kňažia

Pre opravu kotvenia oceľového zvodidla na stavbe je čiastočne uzatvorená cesta I. triedy č. 59 v úseku Dolný Kubín-centrum – Dolný Kubín-Kňažia. Cestná premávka je obmedzená prenosným dopravným značením a dopravným zariadením a vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

D1 Liptovský Mikuláš

Pre údržbu vozovky bude od 2. septembra 2019 do 16. septembra 2019 uzatvorený ľavý jazdný pruh v km 277,000 – 272,600 na severnej diaľnici D1 pri Liptovskom Mikuláš.  Doprava je presmerovaná do jedného jazdného pruhu.

Košice PR3 Dargovských hrdinov

Z dôvodu realizácie sanačných prác na podhľade a spodnej stavbe opravovaného mosta ev. č. 68-070.3 je čiastočne uzatvorený privádzač PR3 v križovatke Dargovských hrdinov v Košiciach v km 111,500 – 112,000. Sanačné práce budú realizované v troch etapách. V prvej etape bude obmedzenie na krajnici pravého jazdného pásu, pričom doprava bude vedená v dvoch zúžených jazdných pruhoch. V druhej etape bude obmedzenie v oboch jazdných pásoch súčasne v ich vnútorných jazdných pruhoch a doprava bude vedená v oboch jazdných pásoch v dvoch zúžených jazdných pruhoch. V tretej etape bude obmedzenie na krajnici ľavého jazdného pásu a doprava bude vedená v dvoch zúžených jazdných pruhoch. Všetky vjazdy a výjazdy v križovatke Dargovských hrdinov zostanú zachované.

Tarnov

Pre opravu komunikácie a jej vybavenia je čiastočne uzatvorená  cesta I. triedy č. 77 v obci Tarnov. Premávka je vedená striedavo v jednom pruhu. Práce sú vykonávané mimo dopravných špičiek (6:45 - 8:15 a 15:15 - 16:15).