Spevák Robbie Williams priznal, že uvažoval nad samovraždou! Čo ho k tomu viedlo?
28 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Svetoznámy Britský spevák Robbie Williams priznal , že uvažoval nad vlastnou samovraždou.


Začal totiž vidieť u seba doma v Londýne veľmi temnú bytosť a doháňalo ho to k šialenstvu. Robbie žil pred rokmi v londýnskom Primrose Hill s jednou zo svojich bývalých priateliek. ,,Okamžite som spoznal, že je to divné a temné a má energiu. Prvýkrát sa to predviedlo samo ako niečo fyzického, keď hudba zrazu začala sama hrať," opísal spevák hitu Angels.

,,Vtedy som bral veľa kokaínu. Bol som doma a počul kroky idúce po schodoch hore. Bolo to stále horšie. Vtedajšia priateľka si myslela, že je to jej dedo. Normálne nám to liezlo do auta, nech to bolo čokoľvek, skočilo mi to na zadné sedadlo. Po dvoch mesiacoch už som to nezvládal. Hovoril som si, že ak ma to nenechá, spácham samovraždu," priznal Robbie v rozhovore s Jo Wood.

Williams až po rokoch zistil, že jeho dom v Primrose Hill bol postavený na morovom pohrebisku. Informoval server Metro.co.

Hollywoodska hviezda Ryan Reynolds si užíva spolu so ženou život plný humoru. Dôkazom toho sú fotky na ktorých im úsmev na tvári nechýba
Momentálne jeden z najpopulárnejších hollywoodskych hercov Ryan Reynolds, je známy aj tým, aký má skvelý zmysel pre humor. Niet divu, že dostáva väčšinou filmové postavy, ktoré sú vtipné. Čítať ďalej
28 | 08 | 2019 | Ján Prokop