TRAGÉDIA: Matka dobodala na smrť svojho 9-ročného syna! Polícia ju vyprevádzala v putách celú od krvi!
27 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Veľká tragédia sa stala v pondelok okolo šiestej hodiny v jednom z bytov na pražskom Břevnove. S bodnými poraneniami tu polícia našla ešte len deväťročného chlapca. Podľa hovorcu pražskej polície Jana Danka muži zákona okamžite začali bojovať o jeho život, ale chlapec aj napriek všetkej snahe zomrel. Policajti na mieste zadržali jeho 37-ročnú matku, ktorá sa pokúsila o samovraždu. S vážnymi zraneniami skončila vo Vojenskej nemocnici.


Otrasná vražda sa odohrala pred šiestou hodinou. Dispečing dostal hlásenie, že došlo k strašnému činu: "Policajti, ktorí prišli na miesto, začali poskytovať prvú pomoc deväťročnému dieťaťu, ktoré malo smrteľné zranenie. Táto prvá pomoc bohužiaľ nebola úspešná. Policajti na mieste zadržali aj Tridsaťsedemročnú ženu, matku tohto dieťaťa, ktorá sa ešte pokúsila o samovraždu. Táto žena skončila ako zadržaná v nemocnici, "povedal pre Blesk.cz hovorca Jan Daněk.

Chlapec, ktorý podľa informácií nedávno oslávil narodeniny, mal byť ubodaný nožom do hrudníka. Jeho matka si sama spôsobila krvavé zranenia. " Žena utrpela veľmi vážne poranenia, ktoré ju ohrozujú na živote ," prezradil hovorca pražskej záchranky Ondřej Franěk. Zadržanú matku odviezli záchranári za asistencie polície do Vojenskej nemocnice.

Celý blok bol večer obohnaný policajnými páskami a k vražde prišiel tiež šéf "mordparty" Josef Mareš.  "V tejto chvíli sú na mieste mimo iného aj kriminalisti z prvého oddelenia, teda z oddelenia vrážd, ktorí si celý prípad prevzali do svojej kompetencie. Tiež bude nariadená súdna pitva. Právna kvalifikácia prípadu zatiaľ nebola stanovená, "prezradil Jan Daněk v pondelok okolo siedmej večer.

Blesk.cz


Zomrela najstaršia Češka: Marie Schwarzová sa dožila úctyhodného veku 109 rokov
Vo veku 109 rokov zomrel v pondelok v Brne najstarší občan ČR Marie Schwarzová. O jej úmrtí informoval vicestarosta brnianskej štvrte Židenice Petr Kunc, ktorého citoval spravodajský server Novinky.cz. Čítať ďalej
27 | 08 | 2019 | Ján Prokop