Slovenský pozemkový fond sa sústredí na implementáciu nových technológií
22 | 08 | 2019 I SITA

Slovenský pozemkový fond (SPF) v súčasnosti vsádza na implementáciu najnovších technických inovácií. Nové technológie by mali pomôcť fondu zefektívniť svoju činnosť.


„Zo Slovenského pozemkového fondu sa postupne stáva moderný úrad s dobre nastavenými procesmi, ktoré zefektívňujú, zjednodušujú i urýchľujú činnosti fondu,“ uviedla pre agentúru SITA generálna riaditeľka fondu Adriana Šklíbová.

Po zavedení projektu centrálnej podateľne a po prechode na nový informačný systém Fabasoft, otvoril fond len nedávno nové call centrum, ktoré má verejnosti uľahčiť komunikáciu s úradom. Ďalším krokom, na ktorý sa fond aktuálne pripravuje, je spustenie novej web stránky, naplánované na jeseň tohto roka.

„Úlohou novej internetovej stránky fondu bude jednak poskytnúť všetky dostupné informácie o fonde a jeho pôsobení, no zároveň priniesť ďalší nástroj verejnosti a našim klientom, ako komunikovať efektívne s úradom,“ dodala generálna riaditeľka, podľa ktorej má Slovenský p ozemkový fond záujem o otvorený dialóg.

Pozor medzinárodné varovanie pred epidémiou listeriózy
Španielsko vydalo v stredu medzinárodné varovanie pred epidémiou listeriózy po tom, čo počet prípadov nakazených ľudí stúpol na 150. Ide o najväčšiu epidémiu tohto ochorenia v krajine. Informovala o tom britská spravodajská televízia Sky... Čítať ďalej
21 | 08 | 2019 | TASR