ŠPORT: PSG proti Rennes opäť bez Neymara, podľa trénera Tuchela stále nie je stopercentne fit
17 | 08 | 2019 I SITA

Brazílsky futbalový útočník Neymar sa nepredstaví v drese Paríža St. Germain ani v druhom kole francúzskej najvyššej súťaže Ligue 1. Dvadsaťsedemročný forvard stále nevie, či v klube zostane po skončení prestupového obdobia a čoraz častejšie sa skloňuje jeho odchod. Záujemcov je viacero, hovorí sa predovšetkým o Reale Madrid a FC Barcelona.


Neymar vynechal minulotýždňový otvárací duel novej ligovej sezóny proti Nimes a svojmu zamestnávateľovi nepomôže ani v nedeľu proti Rennes. "Nebude s nami, stále nie je stopercentne zdravotne v poriadku," prezradil tréner Parížanov Thomas Tuchel, ktorý nie je proti zotrvaniu Brazílčana v kádri. "Ak uvažujem o silnom tíme PSG, tak on v ňom nechýba," cituje ho BBC.com.

Iný názor na brazílsku hviezdu majú fanúšikovia, ktorí v súboji proti Nimes vytiahli transparent s nápisom "odíď". Športový riaditeľ klubu Leonardo zároveň priznal, že Neymarov odchod je reálnejší ako kedykoľvek predtým.

Rodák z mesta Sao Paulo prišiel do parížskeho Parku princov v roku 2017 z FC Barcelona za rekordných 222 miliónov eur a v ostatných dvoch sezónach strelil 34 ligových gólov.

ŠPORT: Košičania uspeli v kvalitnej medzinárodnej konkurencii, Skokan hovorí o pozitívnom signále
Hokejisti HC Košice v ostatných troch sezónach slovenskej najvyššej súťaže nepostúpili cez štvrťfinále play-off. Ambiciózny klub preto pred začiatkom nového ročníka Tipsport ligy angažoval trénera Petra Draisaitla, športového manažéra Jana... Čítať ďalej
17 | 08 | 2019 | SITA