Danko odmieta, že by sa poznal so Zsuzsovou, či Kočnerom
15 | 08 | 2019 I TASR

Predseda parlamentu a šéf SNS Andrej Danko odmieta, že by sa poznal s Alenou Zs., ktorá ja obvinená v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka aj z účasti na príprave ďalších vrážd. TASR jeho vyjadrenie poskytol hovorca parlamentu Tomáš Kostelník.


"Petra Tótha a ani pani Alenu Zs. som nikdy v živote nevidel. S Marianom K. som sa videl jediný raz v živote, a to približne v roku 2014, tak ako aj s Borisom Kollárom, keď obaja prejavovali záujem o politiku. Oboch som odmietol, tak ako aj ich ponúkanú pomoc," uviedol v reakcii Danko.

Rovnako si podľa svojich slov nie je vedomý toho, že by dotyčnej 1. januára 2018 posielal SMS správu.

MATOVIČ: Bugár je Fico, len v maďarskej verzii. Človek schopný pre vlastný prospech urobiť čokoľvek
Béla Bugár je Robert Fico, len v maďarskej verzii. Človek schopný pre vlastný prospech urobiť čokoľvek. Uvádza to na Facebooku líder hnutia OĽaNO Igor Matovič v reakcii na medializované informácie o stretnutí Bugára s Marianom K. na Maldivách.... Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | SITA


"Počas Silvestra dostávam množstvo správ na moje 20 rokov verejne známe číslo a každému sa snažím odpovedať. Tento rok som taktiež dostal tisíce SMS a každému som sa pokúsil poďakovať," skonštatoval. Odmieta tiež, že by mu Tóth či Marian K. dodávali podklady do televíznych diskusií.

Denník N vo štvrtok informoval o prepisoch správ medzi Marianom K. a Alenou Zs. Obidvaja figurujú v prípade Kuciakovej vraždy. Z nich má vyplývať, že Alena Zs. si so šéfom parlamentu písala a pýtala sa ho na zákulisné informácie.

Spomína sa v nich aj to, že mu mal Marian K. poslať podklady do televíznej diskusie, ktoré pripravoval Peter Tóth. Ten v prípade Kuciakovej vraždy vystupuje ako svedok. O tom, že sa Alena Zs. kontaktovala so šéfom parlamentu, mal vypovedať aj ďalší z obvinených Zoltán A.