MATOVIČ: Bugár je Fico, len v maďarskej verzii. Človek schopný pre vlastný prospech urobiť čokoľvek
15 | 08 | 2019 I SITA

Béla Bugár je Robert Fico, len v maďarskej verzii. Človek schopný pre vlastný prospech urobiť čokoľvek. Uvádza to na Facebooku líder hnutia OĽaNO Igor Matovič v reakcii na medializované informácie o stretnutí Bugára s Marianom K. na Maldivách.


„Človek, ktorý nemá absolútne žiadne právo zostať naďalej v politike a kázať o morálke. Človek, ktorý by mal byť rovnako vyšetrovaný ako jeho diskusný partner v exotike," napísal Matovič na adresu Bugára.

Matovič ďalej uviedol, že Bugárovi neveril „neuveriteľnú náhodu", že sa stretol akurát s objednávateľom vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

„Že to bolo akurát na druhej strane sveta, že to bolo akurát na jednom zo stoviek Maldivských ostrovov, že to bolo akurát v jednom z tisíciek maldivských hotelov, že to bolo akurát týždeň po vražde, že to bolo akurát s človekom, ktorému najviac záležalo na tom, aby mafia mohla vládnuť ďalej," dodal Matovič.

https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/15/marek-molnar-epsteinove-divne-chutky-vo-svojom-sidle-mal-obraz-billa-clintona-obleceneho-v-modrych-satach-s-cervenymi-podpatkami/

Ak sa potvrdí pravosť prepisu Kočnerovej komunikácie, tak podľa hnutia Sme rodina je to len ďalší dôkaz o tom, kde všade má chápadlá štátna mafia. Reagovali tak pre agentúru SITA z tlačového oddelenia hnutia Borisa Kollára.

Marian K. sa stretával podľa Denníka N s Robertom Ficom (Smer-SD), svoju plánovanú novú politickú stranu riešil aj s vtedajším ministrom vnútra Robertom Kaliňákom (Smer-SD). Vyplýva to z komunikácie Mariana K. a Aleny Zs. cez aplikáciu Threema, ktorú v stredu zverejnil spravodajský portál Denníka N. Portál Aktuality.sk dnes informoval, že Béla Bugár sa krátko po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej stretol na Maldivách s Marianom K.

Ôsmeho marca 2018 sa Marian K. pochváli Alene Zs., že s predsedom Mosta raňajkoval. Marian K. napísal: „Poobede mám sedenie s Bélom. Poviem mu, ako a čo by som urobil na jeho mieste. Myslím, že bude silno vnímavý.“ Marian K. sa vraj takto angažoval v otázke udržania Ficovej vlády, pretože, ako predtým písal Alene Zs., pokiaľ sa do vlády dostane opozícia, „nepomôže nám ani odsťahovať sa na Severný pól“. Most-Híd nakoniec koalíciu po odchode Fica z funkcie premiéra podržal.

Prokurátor Žilinka: Som presvedčený, že motívom objednávateľa mojej vraždy je moja práca
Maroš Žilinka ocenil prácu vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorým sa podarilo vec zdokumentovať do štádia vznesenia obvinenia. Čítať ďalej
15 | 08 | 2019 | Peter Králik/TASR