Meghan a Harry budú známi ako gróf a grófka z Dumbartonu, v pláne majú cestu do Škótska
12 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Princ Harry a Meghan majú týchto dňoch na pláne cestu na škótsky zámok Balmoral, letné sídlo kráľovnej Alžbety. Práve panovníčka sa mala postarať o to, že jej vnuk s manželkou dostanú iný titul a nebudú iba "zo Sussexu". Informoval server TheSun.


Princ Harry a jeho žena Meghan sú známy po celom svete pod svojimi kráľovskými titulmi, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu. Pri návšteve škótskeho zámku Balmoral, však prímu úplne iné označenie. Informuje o tom server Fabulous Digital.

"Keď sú v Škótsku, Harry a Meghan budú používajú tituly gróf a grófka z Dumbarton," prezradil webu zdroj z okolia kráľovskej rodiny.

Meghan a Harry budú mať najviac dve deti, dôvodom je životné prostredie
Britský princ Harry a jeho manželka Meghan budú mať najviac dve deti. Harry to prezradil v rozhovore pre chystané septembrové číslo britskej verzie magazínu Vogue. Dôvodom takého to rozhodnutia sú podľa Harryho obavy jeho aj Meghan o osud životného... Čítať ďalej
31 | 07 | 2019 | SITA


Tituly patria páru od svadby v máji minulého roka, princ Harry je len tretím nositeľom spomínaného označenia, navyše prvým po 300 rokoch. Predpokladá sa, že malé škótske mesto Dumbarton konečne navštívi aj spolu so svojou manželkou Meghan počas cesty za Kráľovnou Alžbetou.

Pozvanie na Balmoral je vo Veľkej Británii brané ako veľká príležitosť pre manželku princa Harryho. "Pre Meghan je to jasný dôkaz, že dostala toto pozvanie. Je to veľká česť. Nie je žiadnym tajomstvom, že Balmoral je najobľúbenejším miestom Jej kráľovskej výsosti, preto je pozvánka tak špeciálna, "tvrdí zdroj denníku The Sun.

Odborníci sa zároveň domnievajú, že Alžbeta ženu svojho vnuka na Balmorale poučí o tom, čo sa sluší a patrí. "Môže to byť dobrá príležitosť si o tom porozprávať bokom od šialených ľudí. Myslím, že počas pokojných prechádzok pozdĺž rieky jej dá kráľovná zopár dobrých rád, "povedal serveru Fabulous Digital kráľovský expert Phil Dampier.

Princezná Eugenia prišla s jedinečným nápadom! Vojvodkyňa Meghan si trhá vlasy
Princezná Eugenia aj Meghan Markleová sú obe veľmi aktívne v oblasti charity a snažia sa vďaka svojmu vplyvu a svojim schopnostiam pomáhať, kde to len ide. Manželka princa Harryho musí byť teraz poriadne naštvaná, že ju nenapadol geniálny nápad, s... Čítať ďalej
07 | 08 | 2019 | Roman Suchý