Meghan a Harry budú mať najviac dve deti, dôvodom je životné prostredie
31 | 07 | 2019 I SITA

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan budú mať najviac dve deti. Harry to prezradil v rozhovore pre chystané septembrové číslo britskej verzie magazínu Vogue. Dôvodom takého to rozhodnutia sú podľa Harryho obavy jeho aj Meghan o osud životného prostredia.


Rozhovor s Harrym do Vogue robila britská antropologička Jane Goodall, ktorá sa preslávila svojím životom medzi šimpanzmi v národnom parku v Tanzánii, kde sa prvýkrát vybrala ako 23-ročná v roku 1957. Celé septembrové číslo britského Vogue pritom edituje Harryho manželka, vojvodkyňa Meghan.

Harry sa Jane Goodall zveril s tým, že po narodení syna vidí veci už z inej perspektívy, aj tak však zotrváva pri svojom dávnejšom odhodlaní nemať veľa detí. "Vidím to teraz už bezosporu odlišne.

ŠOK: Ľudia dávajú najavo Meghan svoju nenávisť a to vo veľkom štýle
Britská vojvodkyňa Meghan Markle sa dlhodobo ocitá pod paľbou verejnosti. Ľudia jej dávajú najavo svoju nevôľu najmä na sociálnych sieťach, teraz ale postúpili na úplne iný level! Čítať ďalej
29 | 07 | 2019 | Ján Prokop


Ale vždy som bol o tom presvedčený, dokonca predtým, ako som mal dieťa a predtým, ako som dúfal, že budem mať deti," povedal Harry. "Nie veľa detí," nahrala mu Jane Goodall, na čo Harry odvetil: "Dve, maximálne."

Podľa Harryho je to, čo sa teraz deje so životným prostredím, a to, ako postupujú klimatické zmeny, "príšerné". "Už to zažívame. Sme žaby vo vode a tá sa už začína variť," varoval princ.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018 v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Tento rok 6. mája privítali na svete syna Archieho Harrisona.

Vojvodkyne na Wimbledone: Čo hovorí Williamsová na správanie Meghan?
Vojvodkyne Kate a Meghan navštívili nedávno legendárny tenisový turnaj Wimbledon. Meghan si tu ale vytvorila ďalších nepriateľov - v hľadisku, kam prišla sledovať jej kamarátku Serenu Williamsovú, sa totiž správala dosť nemiestne. Čo jej tenistka... Čítať ďalej
14 | 07 | 2019 | Ján Prokop