ŤAŽKÁ RANA PRE KARLA GOTTA: Pripravili ho o dovolenku s dcérami! Aký je jeho zdravotný stav?
11 | 08 | 2019 I Aneta Leitmanová, Blesk.cz

Po prekonanom akútnom zápale pľúc má Karel Gott (80) problém s cestovaním po svete! Lekárske konzílium mu dalo jasné odporúčanie, aby nejazdil nikam ďaleko, a hlavne: V žiadnom klimatizovanom aute, nedaj bože lietadle! Informácie prináša český Blesk.


Spevák má natoľko citlivé a zápalom pľúc poškodené dýchacie cesty, že by teraz pre neho akákoľvek cesta lietadlom k moru predstavovala vražedný hazard. "Dievčatá ešte k moru pôjdu, ale bez otca! Ten musí zostať tu a dávať sa do poriadku, "povedal Blesku zdroj z okolia speváka. "Ivana zostane s ním!" Dodal.

S Charlottkou (13) a Nellinkou (11) by tak mala na ďalšiu dovolenku odletieť len babička Blanka (67).

 

https://www.hlavnydennik.sk/2019/08/11/skandal-v-kralovskej-rodine-syn-alzbety-ii-figuruje-v-zaznamoch-o-pedofilnych-obchodoch-epsteina-†-66/
Relax v drevenici

Gott ešte pred dvoma týždňami pravidelne dochádzal do Všeobecnej fakultnej nemocnice na Karlovom námestí.


"Ivanka ho denne vozia do nemocnice, kde mu mení krv a dávajú mu rôzne infúzie," povedal Blesku spevákov kapelník Pavel Větrovec (70).


Potom, čo zápal pľúc ustúpil, sa Karel podľa informácií Blesku presunul na rodinnú chalupu u Doubice. Tam by mal cez víkend prijať hneď niekoľko návštev, okrem iného práve Větrovca s darmi, ktoré za neho prebral na festivale Benátska !, ktorý Slavík na poslednú chvíľu zrušil.



Ďalší prehliadky

Po nedeli potom Slavík znova zamieri do Prahy za svojimi doktormi. "Pán Gott ďalej pravidelne dochádza na ambulantné vyšetrenia a kontroly, v rámci ktorých lekári sledujú jeho celkový zdravotný stav," povedala Blesku spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová (37).