Úrad pre dohľad chce zamestnancom zabezpečiť stravovanie prostredníctvom kariet
09 | 08 | 2019 I SITA

Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) chce pre svojich zamestnancov zabezpečiť služby stravovania formou elektronických stravovacích kariet. Podľa oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania je celková odhadovaná hodnota zákazky 1,35 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.


"Predmetom zákazky je záväzok poskytovateľa dodať elektronické stravovacie karty objednávateľovi a zabezpečiť priradenie stravovacích jednotiek na stravovacie karty zamestnancov objednávateľa na základe mesačných objednávok objednávateľa." píše sa v oznámení.

Zákazka sa týka vyše 331 tisíc stravovacích jednotiek a 420 stravovacích kariet na 48 mesiacov. Počet stravovacích jednotiek a stravovacích kariet je však podľa ÚDZS len predpokladaný. "Skutočne odobraté množstvo závisí od potrieb objednávateľa," informoval úrad.

ÚDZS požaduje predložiť zábezpeku ponuky vo výške 20 tisíc eur. Podľa informácií zverejnených v Dodatku k Úradnému vestníku EÚ je lehota na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť do 2. septembra 2019.

Situácia v železničnej doprave sa po následkoch vyčíňania počasia už ustálila
Situácia v železničnej doprave sa po vyčíňaní počasia uprostred tohto týždňa už ustálila. Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) potvrdili, že prevádzka na železniciach bola v piatok bežná a štandardná. Čítať ďalej
09 | 08 | 2019 | SITA