ŠOK: Jennifer Aniston a bitka s Angelinou Jolie? Scéna ako z amerického filmu!
07 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Svetoznáme Hollywoodske hviezdy, Jennifer Aniston a Angelina Jolie nemajú spoločnú len hereckú kariéru, ale aj muža o ktorého priazeň medzi sebou bojovali. Momentálne sa tieto dve rivalky kvôli Bradovi Pittovi majú poriadne v zuboch! Informáciu potvrdil celý rad zahraničných médií, má to ale háčik...


Ostré hádky medzi Jolie a Aniston sa majú podľa médií ťahať už od minulého roka. Upozornil na ne magazín In Touch, ktorý uviedol, že Jolie chytila amok, keď sa dozvedela o údajných plánoch Anistonovej mať s Bradom Pittom dieťa, informoval server New Idea.

Vtedy síce hovorcovia oboch žien niečo také vyvrátili, ale netrvalo dlho a objavil sa ďalší škandál. Podľa magazínu OK! sa mali obe herečky pohádať o to, kto je väčšou hviezdou Netflixu.

Dara Rolins a pravda o dieťati s Rytmusom
Nie je tajomstvom, že Rytmus alias Patrik Vrbovský chcel mať so speváčkou Darou Rolins dieťa. Bolo to ale naozaj tak, ako raper tvrdil? Podľa Dary nie tak celkom.. Informoval Nový Čas. Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop


Následne zverejnil NW správu o tom, že Jolie dala Anistonovej "nôž pod krk", keď ju varovala, aby sa držala ďalej od Pitta a ich detí. Na jar tohto roku vydal NW ďalší článok, v ktorom uviedol, že Jolie sa Anistonovej vyhráža pomstou a to takým spôsobom, že sa spojí s jej bývalým partnerom Justinom Therouxom.

V júni sa objavil článok od New Idea, ktorý tvrdí, že Anistonová chytila ​​hysterický záchvat kvôli rozvodu Pitta s Jolie. Údajne s ním chce pokračovať vo vzťahu, ktorý už pred rokmi skončil.

Server GossipCop, ktorý sa venuje vyvráteniu mýtov o celebritách, tvrdí, že nič z toho nie je pravda. Herečky medzi sebou údajne nemajú vôbec žiadny vzťah, a to ani pozitívny, ani naopak negatívny.

Luxusná dovolenka Williama a Kate: Súkromný ostrov v Karibiku za takmer 60 tisíc eur
Radi by ste trávili dovolenku na rovnakom krásnom mieste ako členovia kráľovskej rodiny? Kráľovský pár William a Kate spolu s deťmi si voľné dni užili vo veľkom štýle. Na výpravu na ostrov v Karibiku minuli v prepočte takmer 60 tisíc... Čítať ďalej
04 | 08 | 2019 | Ján Prokop