Luxusná dovolenka Williama a Kate: Súkromný ostrov v Karibiku za takmer 60 tisíc eur
04 | 08 | 2019 I Ján Prokop

Radi by ste trávili dovolenku na rovnakom krásnom mieste ako členovia kráľovskej rodiny? Kráľovský pár William a Kate spolu s deťmi si voľné dni užili vo veľkom štýle. Na výpravu na ostrov v Karibiku minuli v prepočte takmer 60 tisíc eur.


Najstarší potomok vojvodu a vojvodkyne z Cambridge, princ George , oslávil minulý týždeň šieste narodeniny. Síce možno nemal úplne tradičnú oslavu, sťažovať si ale iste nemusel. Spolu s rodičmi, a súrodencami Charlotte a Louisom vyrazili pred dvoma týždňami na luxusnú dovolenku do Karibiku. Spoločnosť im robili aj rodičia Kate, Mike a Carole Middleton.

Rodinnú dovolenku strávili na súkromnom ostrove Mustique, ktorý je perfektný najmä pre celebrity a osoby, ktoré si chcú strážiť svoje súkromie. Každý návštevník musí byť totiž registrovaný ešte pred príchodom, a tak je vždy jasné, kto presne sa na ostrove nachádza. Pre paparazzi by bolo veľmi ťažké sa tam dostať.

Brat vojvodkyne Kate bojuje so psychickými problémami. Prečo sa odlúčil od rodiny?
James Middleton, brat vojvodkyne Kate prehovoril otvorene o svojich depresiách. Najmladší člen súrodeneckej trojice Middleton začal s liečbou pred rokom, a od tej doby urazil veľký kus cesty. K lepšiemu psychickému rozpoloženiu mu pomáha nielen... Čítať ďalej
22 | 07 | 2019 | Ján Prokop


Karibské ostrovy kráľovskému páru niesu cudzie, Kate s Williamom na ostrove už pobývali, zvyčajne sa tu venovali tenisu, šnorchlovaniu či potápaniu. Minulý rok si užívali v exkluzívnom podniku Basil Bar. Ani tentoraz sa neoklamali a ubytovali sa v novej prepychovej vile Antilles, ktorá sa môže pochváliť radom vymožeností napr. -18metrovým bazénom či piatimi spálňami s úchvatnými výhľadmi na more aj susedné ostrovy Bequia a Saint Vincent. Pre hostí je k dispozícií dokonca aj komorník.

Niet divu, že za týždenný pobyt zaplatíte 27 tisíc libier. Kráľovská rodinka si prepychové sídlo prenajala hneď na dva týždne (a ostrov opustila teraz v utorok.) Dokopy utratila dohromady približne 56 tisíc libier. Odmenou im boli súkromné ​​záhrady, luxusné vybavenie vrátane dekoratívnych predmetov, vonkajšia jedáleň a tiež originálne menu s delikátnymi pokrmy vrátane kreviet či grilovaného lososa.

Oslávenec George sa tiež mal z čoho tešiť. "Decká si už minule absolútne zamilovali poschodové postele a detské zariadenia," prezradil známy kráľovského páru pre britský server The Sun s tým, že vilu Antilles postavil Williamov blízky kamarát Andrew Dunn a ten už sa postaral, aby boli všetci spokojní. "Antilles je najnovšia vila na ostrove a je perfektne pripravená pre rodinu," dodal pre TheSun o budove, ktorá sa nachádza v oblasti Endeavour Hills.

Vojvodkyne na Wimbledone: Čo hovorí Williamsová na správanie Meghan?
Vojvodkyne Kate a Meghan navštívili nedávno legendárny tenisový turnaj Wimbledon. Meghan si tu ale vytvorila ďalších nepriateľov - v hľadisku, kam prišla sledovať jej kamarátku Serenu Williamsovú, sa totiž správala dosť nemiestne. Čo jej tenistka... Čítať ďalej
14 | 07 | 2019 | Ján Prokop