AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO k 7:00 HOD.: Kde sú radary a uzávierky na diaľniciach a cestách?
06 | 08 | 2019 I stellacentrum.sk

Aktuálny celoštátny prehľad zjazdnosti:

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý až vlhký.


Väčšina horských priechodov je prejazdná.

Kompa vo Vojke premáva.

Pezinská Baba zjazdná v oboch smeroch

Strečno: zjazdné v oboch smeroch v zúženom profile - aktuálne zdržania a nehody nájdete nižšie.

 
Hraničné priechody zdržania:

Záhorská Ves – Angern kompa premáva.
Moravský Svätý Ján – Hohenau most  otvorený.
Vyšné Nemecké: nákladná vstup: 180 min, výstup: 10 min. Osobná vstup: 160 min, výstup: 10 min
Ubľa: osobná doprava vstup: 120 min, výstup: 10 min
Poľsko - na poľskej strane sa môžete sa zdržať pri priebežných kontrolách
Maďarsko-Chorvátsko: Letenye - Goričan II - zdržanie nákladná 30 min osobná do 30 min - Stary Gorican otvoreny bez obmedzeni.
Rakúsko-Slovinsko: Ljubeljl vstup do 10 min, výstup do 10 min (v úseku pracujú cestári)
Slovinsko-Chorvátsko A4 Gruškovje: osobná na vstupe 30 min na výstupe 120 min
Sečovlje - osobná vstup do Chorvátska 30 min
Chorvátsko - Čierna Hora: do 25 min

 

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE:


KONTROLY:

  • za Malackami, v smere do Studienky

  • na vjazde do Trstenej, v smere z Poľska.


RADARY:

  • v Bratislave na konci Mosta Apollo, v smere do Petržalky

  • na D2 za Kútmi, v smere do Malaciek

  • v Ivanke pri Nitre, v smere do Nitry

  • v Horných Vesteniciach na hlavnom ťahu merajú v oboch smeroch

  • na hraničnom priechode Chýžné-Trstená, v smere do Trstenej

  • na zjazde z Donovál,  v časti Jakub, v smere do Banskej Bystrice

  • v Pincinej, v smere do Oždian,

  • v Košiciach – Šebastovciach, v smere do Hanisky.


MOBILNÉ RADARY:

  • šedý Seat meria rýchlosť medzi Malým Šarišom a Braniskom.


 
DOPRAVNÉ OBMEDZENIA 06.08.2019

Bratislava – Hraničná,Gagarinova

Z dôvodu rozšírenia križovatky je čiastočne uzatvorená Hraničná ulica (pri križovatke s ulicou Gagarinova, spojnica medzi ulicami Mierová a Gagarinova) v Bratislave.

Bratislava - Dúbravsko-Karloveská radiála

Z dôvodu 3. etapy prác na stavbe Električková trať Dúbravsko-Karloveská radiála je v Bratislave čiastočne uzatvorená ulica Mikuláša Schneidera – Trnavského (pred odbočením na Harmincovu v smere z Dúbravky, zúženie jazdných pruhov do pravého jazdného pruhu - odbočenie na Harmincovu je možné, premávka do centra po Karloveskej je v križovatke s Harmincovou presmerovaná do jazdného pásu v smere do Dúbravky obojsmerne až po odbočenie na Suchohradskú), úplne uzatvorená Karloveská ulica (pravý jazdný pás v smere z Dúbravky do centra v úseku od Harmincovej po Kuklovskú a v úseku od Levárskej po Suchohradskú; premávka v pravom jazdnom páse po Karloveskej v smere z centra do Dúbravky v úseku od Suchohradskej po Harmincovu je obojsmerná; premávka v pravom jazdnom páse z Dúbravky smer centrum v úseku od Kuklovskej po Levársku je zúžená do jedného jazdného pruhu – odbočenie na Levársku a k Suchohradskej) a čiastočne uzatvorená  Harmincova ulica (odbočovací pruh vľavo na Karloveskú).

Bučany – Trakovice

Z dôvodu vykonanie úpravy krajnice a spevňovania svahu bude od 05.08.2019 08:30 h do 11.08.2019 15:30 h čiastočne uzatvorená cesta I. triedy č. 61 v úseku Bučany – Trakovice. Doprava je vedená striedavo po voľnej polovici vozovky min. šírky 2,75m pod ochranou prenosného dopravného značenia a cestnej svetelnej signalizácie.

R1 Dolná Streda – Váhovce

Pre výstavbu bezpečnostného oplotenia v strednom deliacom páse je čiastočne uzatvorená rýchlostná cesta R1, v úseku Dolná Streda – Váhovce, v smere do Nitry. Pracovný úsek je zabezpečený dočasným dopravným značením a signalizačným vozíkom. Stavebné práce sa vykonávajú za denného svetla od 8:00 do 18:00 hod. v nočných hodinách ostáva len upozornenie na pracovný úsek a obmedzenie rýchlosti 80 km/h.

D1 Trenčín – Nemšová

Pre údržbu vozovky mikrokobercom je odstavený pravý (pomalý) jazdný pruh na diaľnici D1, v úseku Trenčín – Nemšová, v smere do Ilavy. Rýchlosť je obmedzená na 60 km/h.

Nové Zámky

Pre realizáciu stavby Cesta I/75 Nové Zámky, most č. 75-016 je čiastočne uzatvorená Bezručovej ulici v Nových Zámkoch, v úseku mosta cez Nitru. Obchádzková trasa pre vozidlá nad 7,5 t je vedená Dvory nad Žitavou, Bajč a Nové Zámky. Pre vozidlá do 7,5 t po ceste III/1503, I/64, III/1495 a I/75.

Svederník

Pre rekonštrukciu mosta je čiastočne uzatvorená cesta II. triedy č. 507 v obci Svederník. Premávka je vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu.

R2 Zvolen

Pre opravu vozovky bude od 6. augusta 2019 (utorok) 8:00 hod. do 9. augusta 2019 (piatok) 14:00 hod. uzatvorený vnútorný jazdný pruh ľavého jazdného pásu rýchlostnej cesty R2 pri Zvolene v km 231,400 – 233,100. Doprava je vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

D1 Beharovce - Spišské Podhradie

Pre sanáciu trhlín vo vozovke je čiastočne uzatvorená diaľnici D1 Beharovce - Spišské Podhradie. Pracovisko je umiestnené v rýchlom alebo pomalom jazdnom pruhu v oboch smeroch postupne podľa postupu prác. Práce sú podmienené vplyvom počasia. Doprava je presmerovaná v mieste pracoviska prenosným dopravným značením do voľného jazdného pruhu.

PR3 Košice, Dargovských hrdinov

Pre realizáciu opravy mosta ev.č.68-070.3 nad cestou I/68 v križovatke Dargovských hrdinov v Košiciach je čiastočne uzatvorená vetva rýchlostnej cesty PR3, v úseku km 111,500 – 111,600. V I. etape bude pracovisko umiestnené v ľavej časti (polovici) mosta, v pravej časti mosta bude vedený jeden voľný jazdný pruh. V II. etape bude pracovisko umiestnené v pravej časti (polovici) mosta, v ľavej časti bude vedený jeden voľný jazdný pruh.