Lipšica komunikácia Bödöra a Kočnera neprekvapila
01 | 08 | 2019 I TASR

Daniela Lipšica komunikácia medzi Marianom K. a Norbertom Bödörom neprekvapila. "Zločinecké skupiny a biele goliere sa už od času môjho pôsobenia vo funkcii ministra spravodlivosti snažia o moju diskreditáciu, kriminalizáciu a likvidáciu," uviedol pre TASR advokát Daniel Lipšic v reakcii na článok Denníka N, ktorý informuje o pokusoch Mariana K. a Norberta Bödöra diskreditovať viacerých politikov.


V pondelok (29. 7.) uviedol, že z komunikácie vyplýva existencia zločineckej skupiny. "Na Slovensku fungovala zločinecká skupina zložená aj z vysokopostavených policajtov, prokurátorov a sudcov, ktorá dlhodobo spolupracovala s organizovaným zločinom a bielymi goliermi na Slovensku".

„Z komunikácie je zrejmé, že sa výraznou mierou snažil o trestné stíhanie a diskreditáciu najmä Daniela Lipšica (Lipstein, Gambino), Igora Matoviča, Borisa Kollára (vlekár) a Andreja Kisku,“ uvádza podľa Denníka N policajt, ktorý analyzoval prepis komunikácie cez aplikáciu Threema medzi Norbertom Bödörom a Marianom K. Ten opisuje aj ako Marian K. s Bödörom konali v prospech strany Smer-SD.

Časť tejto komunikácie predložil senátu Špecializovaného trestného súdu v Pezinku prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Ján Šanta vo veci údajného falšovania zmeniek TV Markíza a marenia spravodlivosti. V kauze sú obžalovaní Marian K. a niekdajší riaditeľ televízie Pavol R.

PRÁVE TERAZ: Milan Lučanský vylúčil stretnutia s Marianom Kočnerom a Norbertom Bödörom
Prezident Policajného zboru (PZ) SR Milan Lučanský vylúčil stretnutia s obvineným Marianom K. a Norbertom Bödörom. Čítať ďalej
01 | 08 | 2019 | SITA