KRIMI: Týrali manželky, dvaja policajti čelia obvineniam
30 | 07 | 2019 I SITA

Policajti z Nového Mesta nad Váhom obvinili dvoch mužov z týrania svojich blízkych. Niekoľko rokov týral svoju manželku 53-ročný Ján. Žene sa vyhrážal, že zabije ju aj seba. Konkrétnosti o dlhodobom psychickom utrpení však polícia pre citlivosť nezverejnila.


Týranej žene pomohla suseda. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, keď jej Ján povedal, že kým sa vráti z dovolenky, jeho žena bude na cintoríne a on bude v base, podala trestné oznámenie. Jána vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby. Stíhaný je vo väzbe.

Manželku, ale aj dve dospelé deti roky týral 63-ročný dôchodca z okresu Nové Mesto nad Váhom. Žene prikazoval, čo môže robiť a musela mu hlásiť každý svoj pohyb. Nevyhla sa ani bitkám. Aj v tomto prípade muža vyšetrovateľ obvinil zo zločinu týranie blízkej osoby a zverenej osoby.

Obom obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest na sedem až pätnásť rokov.

KRIMI: V Košickom kraji sa v nedeľu stali dve vraždy
V Košickom kraji sa v nedeľu stali dve vraždy. Krátko po polnoci 44-ročná žena v jednom z michalovských bytov bodla do hrudníka 45-ročného muža. Čítať ďalej
29 | 07 | 2019 | SITA