KRIMI: V Košickom kraji sa v nedeľu stali dve vraždy
29 | 07 | 2019 I SITA

V Košickom kraji sa v nedeľu stali dve vraždy. Krátko po polnoci 44-ročná žena v jednom z michalovských bytov bodla do hrudníka 45-ročného muža.


Ten nadránom zomrel v nemocnici. Žena z miesta ušla, vypátrali ju v Michalovciach. Ako informovala polícia na svojej facebookovej stránke, vyšetrovateľ naďalej vykonáva potrebné procesné úkony, podľa výsledkov pitvy a po dôkladnom vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov bude rozhodnuté o ďalšom postupe.

Takmer po 12 hodinách sa ďalšia tragédia stala v obci Kysta v okrese Trebišov. Na pozemku jedného z rodinných domov 34-ročný muž niekoľkými sečnými ranami usmrtil 59-ročného muža. Ako uviedla polícia, podozrivý muž bol na mieste činu, po vykonaní potrebných procesných úkonov poputoval do cely. Aj v tomto prípade polícia čaká na výsledky pitvy a vykonáva všetky úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia.

KRIMI: Muž bodným poraneniam podľahol, podozrivá osoba je v cele
V noci v jednom z michalovských bytov našli muža s bodnými poraneniami v hornej polovici tela, zraneniam v nedeľu ráno podľahol. Policajti zadržali jednu podozrivú osobu a umiestnili ju do cely policajného zaistenia. Informuje o tom Krajské... Čítať ďalej
28 | 07 | 2019 | TASR