Ferus, považovaný za šéfa nitrianskeho podsvetia, je na slobode
30 | 07 | 2019 I SITA

Ľuboš Ferus v pondelok (29. júla) opustil brány ilavskej väznice a je doma. Informuje o tom portál TV Markíza tvnoviny.sk s tým, že im to potvrdila jeho advokátka Júlia Vestenická.


Naďalej ho však budú stíhať na slobode. Väzbu mu nepredĺžili a zákonom stanovená lehota vyprší dnes, v utorok 30. júla.

"Vyšetrovateľ NAKA ho viní z lúpeže vlani v noci 29. decembra v Želiezovciach. Spolu s ďalšími mužmi podľa policajtov prepadol posádku taxíka. Auto najskôr zablokovali a mužov vytiahli von. Žiadali od nich peniaze aj mobil. Ľuboš Ferus na posádku vytiahol nôž. Podľa Ferusovej verzie však išlo o ľudí, ktorí predtým robili neporiadok v jednom z podnikov pri Leviciach a spôsobili v ňom škodu. Majiteľ podniku ho vraj požiadal o pomoc. Ferus ale vinu odmieta a považuje celé stíhanie za účelové a vykonštruované," píše portál a dodáva, že Ferus je jedným z mála žijúcich posledných mohykánov divokých 90. rokov. Hoci ho dlhé roky považujú za šéfa nitrianskeho podsvetia, on sám to popiera.

EXTRÉMNE RÝCHLY KALIŇÁK: Policajti mu naparili pokutu, v Bratislave prekročil rýchlosť cez 40 km/h!
Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák sa ponáhľal boh vie kam, no mal smolu - spozorovali ho policajti, ktorí mu naparili pokutu. Či bola primeraná, zhodnoťte sami. Čítať ďalej
30 | 07 | 2019 | Peter Bachan