ŠOK: Ľudia dávajú najavo Meghan svoju nenávisť a to vo veľkom štýle
29 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Britská vojvodkyňa Meghan Markle sa dlhodobo ocitá pod paľbou verejnosti. Ľudia jej dávajú najavo svoju nevôľu najmä na sociálnych sieťach, teraz ale postúpili na úplne iný level!


Na serveri DataLounge sa objavila anketa, ktorá už podľa svojho názvu znie poriadne urážlivo. Ľudia totiž majú vybrať, za čo Meghan nenávidia najviac!

Takýto políčok vojvodkyni Meghan ešte nikto doposiaľ neuštedril, na druhú stranu sa ukázalo, aká je vlastne pravda o nevraživosti k nej. A tá je naozaj prekvapivá!

27 percent hlasujúcich totiž uviedlo, že nie je pravda že by Meghan neznášali, naopak ju majú radi! Ďalších 29 percent ľudí tvrdí, že k nej necíti nenávisť, ale ani ju nemilujú. Skrátka k nej majú neutrálny vzťah.

ŠPORT: Fanúšik nemal záujem o fotku, chcel sa pobiť. Messiho musela odviezť ochranka
Hviezdny argentínsky futbalista Lionel Messi zažil počas dovolenky na Ibize nepríjemnú scénu. Osobní strážcovia hráča FC Barcelona ho museli ochrániť pred jedným z fanúšikov, ktorý sa chcel s Messim pobiť. Čítať ďalej
29 | 07 | 2019 | SITA


Ľudí, ktorí Meghan naozaj nemusia, je menej ako päťdesiat percent. Väčšinou sú ale oni práve tí najvýraznejší na sociálnych sieťach. Čo presne im ale vadí?

24 percent ľudí si myslí, že Meghan je prisluhovač, presnejšie že všetkým lezie do ... Skrátka a dobre, že kvôli svojmu postaveniu v spoločnosti urobí čokoľvek.

Ďalších 7 percent ľudí jej nemôže odpustiť, že si vzala princa Harryho, a 5 percentám ľudí vadí jej zmiešaný pôvod. Ďalšie necelé 3 percentá ľudí jej zazlievajú, že je Američanka, a menej ako jedno percento ľudí, že je rozvedená.

Zaujímavé je, že jednoduchým trom percentám ľudí vadí všetko uvedené, teda de facto im vadí na Meghan asi úplne všetko. Zvyšku hlasujúcich vadí niečo iné, čo v ankete nezaznelo. Napríklad že je otravná, ako padlo v diskusii pod anketou.

ŠPORT: Do Sandnesu vycestuje 50 slovenských športovcov, na I. lige ME družstiev sa predstavia aj Volko alebo Gajanová
Rovná päťdesiatka atlétov figuruje vo výprave Slovenska na I. ligu majstrovstiev Európy družstiev v nórskom meste Sandnes. Výkonný výbor Slovenského atletického zväzu (SAZ) schválil nomináciu, v ktorej nechýbajú halový majster Európy v behu na 60 m... Čítať ďalej
29 | 07 | 2019 | SITA