ŠPORT: Nemôžeme si dovoliť dostať sedem gólov, na sezónu však budeme pripravení, tvrdí kouč Realu Zidane
27 | 07 | 2019 I SITA

Hráči španielskeho futbalového klubu Real Madrid zakončili turné v USA málovídaným debaklom v dueli s mestským konkurentom Atléticom. Už do prestávky prehrávali 0:5 a aj keď po zmene strán nastalo v hre mužstva trénera Zinedina Zidana zlepšenie, vysokej prehre 3:7 napokon nezabránili.


Až štyri zásahy "Los Colchoneros" zaznamenal útočník Diego Costa. Zápas však nedohral, keďže v 65. min sa dostal do potýčky s reprezentačným spoluhráčom Danim Carvajalom a obidvaja museli po vylúčení za nešportové správanie odísť do šatne.

V drese Realu Madrid nastúpili aj noví hráči Eden Hazard či Luka Jovič. Druhý menovaný však už v úvodnom dejstve musel odstúpiť pre zranenie a na maródke "bieleho baletu" sa pripojil k ďalším zdravotne indisponovaným spoluhráčom - Marcovi Asensiovi a Ferlandovi Mendymu.

ŠPORT: Lobotkov prestup je momentálne 50 na 50, Gyömbér by mal ísť do Serie A, vraví hráčsky agent Jašurek
Pre futbalových hráčskych agentov nie sú júlové a augustové týždne symbolom dovoleniek. Práve naopak. V tomto období sú mnohí z nich poriadne pracovne vyťažení, aby pre svojich klientov vybavili lepšie kontrakty či podmienky alebo hráčom pomohli... Čítať ďalej
27 | 07 | 2019 | SITA


Real Madrid na americkom turné odohral tri zápasy. Prehral s Bayernom Mníchov (3:1) a po strelách zo značky pokutového kopu triumfoval nad Arsenalom Londýn (v riadnom hracom čase bol výsledok 2:2, pozn.). Dohromady v troch vystúpeniach inkasoval až dvanásť gólov a tréner Zinedine Zidane vyhlásil, že v najbližších štyroch týždňoch do súťažného začiatku sezóny 2019/2020 sa musí tím "zlepšiť úplne vo všetkom".

"Do stretnutia sme vstúpili veľmi zle. Už v 8. min bolo 0:2 a ani v ďalšom priebehu prvého polčasu sme na našej hre nedokázali nič zmeniť. Nedostali sme sa do hry a chýbalo nám nasadenie. Nemôžeme si dovoliť dostať sedem gólov. Hráči sú sklamaní a dobre si to uvedomujú. Atlético bolo lepšie vo všetkých smeroch," uviedol Zidane prostredníctvom oficiálnej stránky Realu.

Napriek vysokej prehre však 47-ročný Francúz nerobí paniku. "Zatiaľ sme stále v príprave a som presvedčený, že zažijeme dobrú sezónu. Do začiatku La Ligy musíme byť pripravení. Som si istý, že toto mužstvo zanedlho ukáže veľké veci," doplnil Zinedine Zidane.

ŠPORT: Skrátená sobotňajšia etapa bez šprintérskej prémie, Saganovi stačí dôjsť do Paríža (Tour De France)
Slovenský cyklista Peter Sagan je už takmer istým víťazom bodovacej súťaže na Tour de France 2019. Predposlednú sobotňajšiu 20. etapu z Albertville do Val Thorens pre zosuv pôdy skrátili na 59 km namiesto plánovaných 130 km. Kratšia etapa ako v... Čítať ďalej
27 | 07 | 2019 | SITA