KRIMI: Pri nehode sa zranil 16-ročný vodič auta a jeho 14-ročný spolujazdec
23 | 07 | 2019 I TASR

Pri dopravnej nehode medzi Tesárskymi Mlyňanmi a Sľažanmi v okrese Zlaté Moravce sa ťažko zranil 16-ročný vodič osobného auta Škoda Fabia Combi. Nehoda sa stala v pondelok 22. júla krátko pred polnocou.


„Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a s vozidlom nezvládol prejazd ľavotočivou zákrutou. S autom vyšiel mimo cesty vpravo, kde narazil do stromu. Vozidlo začalo horieť,“ informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Z havarovaného auta vyšiel po svojich zranený 14-ročný spolujazdec. Vodiča vytiahli z horiaceho auta svedkovia nehody. „Pravdepodobne mu tak zachránili život. Vodič, ktorý je vlastne nevodičom, bol s ťažkými zraneniami prevezený vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice,“ uviedli policajti. Polícia v Nitre okolnosti tejto dopravnej nehody vyšetruje.

Písala o detskom porne v bratislavskom klube Nu Spirit, SME jej vymazalo blog. Stoja za tým mimovládky?
Lenka Kaliská na svojom blogu (ktorý sa na denníku SME už nenachádza, no stále si ho môžete prečítať vďaka webarchívu), upozornila na udalosť spred štyroch rokov. Zrejme aj preto, že sa aktuálne začína v niektorých médiách rozvíjať téma zľahčovania... Čítať ďalej
23 | 07 | 2019 | Peter Bachan