AKTUALIZOVANÉ: Nový Čas píše o Ficovom sťahovaní z Bonaparte do centra mesta, Smer to však poprel
19 | 07 | 2019 I Peter Bachan

Nový Čas dnes zverejnil informáciu, ako sa má Predseda strany Smer-SD Robert Fico sťahovať z komplexu Bonaparte do novostavby, ktorá sa onedlho kolauduje na Bezrúčovej ulici. Hovorca Smeru to však poprel.


"Jeho novým domovom by sa podľa zdroja Nového Času mal stať luxusný byt v centre Bratislavy v komplexe Bezručova Residence. Ten by sa mal začať kolaudovať v júli a ako sa nám podarilo zistiť, bývalý premiér by už teraz mohol dohliadať na posledné úpravy svojho nového hniezdočka. Zo sumy, za ktorú sa tu predávajú nehnuteľnosti, sa vám zatočí hlava," píše sa v úryvku zverejneného článku na stránke Nového Času.

Na to reagoval hovorca Smeru Tomáš Mažgút, podľa ktorého to nie je pravda. „Nie je to pravda. Verejnosť sa o vyriešení bytovej otázky pána predsedu dozvie, keď sa tak stane,“ povedal pre Aktuality.sk.

Odpad slovenskej alternatívnej scény. "Bývalý" člen ĽSNS pravidelne klame svojich čitateľov, popritom píše oslavné ódy na Kotlebu a ĽSNS
Autor článkov webu Magazín1 sa už mesiace skrýva za rúškom anonymity a klame čitateľov bez štipky sebareflexie. Okrem tejto "žumpy" uverejňuje aj oslavné ódy na Kotlebu a ĽSNS na pravidelnej báze. Čítať ďalej
18 | 07 | 2019 | Peter Bachan