Belousovovú naštvala Pohoda: Je jednostranná politická akcia! Prečo do diskusii nepozvú aj oponentov?
16 | 07 | 2019 I Peter Bachan

Mestská poslankyňa mesta Čadca a bývalá poslankyňa Národnej rady Anna Belousovová si myslí, že by na Pohodu mali pozývať aj ich názorových oponentov, napríklad Zem&Vek.


Belousovová sa na Facebooku rozhnevala na festival Pohoda, kde sa každý rok organizujú rôzne diskusie a pozývajú hostia, ktorí často súvisia alebo sa priamo angažujú v politike. Mnohých to nenecháva chladnými a pravidelne kritizujú Pohodu ako "festival politickej piesne".

"Je to od začiatku a teraz čím ďalej tým viac vyslovene jednostranne politicky orientovaná akcia. Výber hostí a diskutujúcich to jasné dokazuje," napísala Belousovová na Facebooku.

V diskusiách jej názoroví oponenti. Toto opatrenie by podľa nej zabránilo "vymývaniu mozgov", ktoré teraz podľa jej slov funguje na Pohode. Ako príklad uviedla mesačník Zem&Vek, ktorý už dobrú chvíľu nenájdete v regáloch väčšiny supermarketov.

Práve príspevok facebookovej stránky Zem&Vek bol zrejme takým "spúšťačom" pre Belousovovú, keďže svoj status spojila so zdieľaním daného postu, ktorý je pripnutý nižšie.

Pravda o Jaguar Land Rover pri Nitre: Rozhovor s predsedom odborov - často tu preplácajú len polovicu nadčasov! (2. diel)
Týždenník Plus 7 Dní popri reportáži priniesol aj rozhovor s predsedom Tradičných odborov JLR Františkom Gajdošom. Čítať ďalej
16 | 07 | 2019 | Peter Bachan


%5B0%5D=68.ARALZZZnf8rCOu60ys72UzzZifbr7uJ0ifRlPlTI4gKMSUQaj1W-UlZ0cOGzZFV8O3fBxbqOvpadIFW4uJ1TjrFVIy_d94_sZO0o9BnvcHVvP9Tv5yqloXexdsdzn0zM-aCLvg_cQJQNTKYJE8XkEvsoVRibWWEUMZn3XNJhghhuRgxFeL3TimTHiLlRX6u58bjbjG55QW88ZBmdl5sl5qn1Qb9mH1Lotpoj_ByZEfd8iJgb5jX8BLTpmC9hRt4QiHqGCjxhnSluygHFfdX48xSMvdssF2NoMZpNFNG9u_96MFqwZtKD_hHbKmKWWrpqDznfDkS3qgjFe_xpAyQquEGniw&__tn__=-R