Drucker ešte stranu nezaložil, v regiónoch chce hovoriť o riešeniach
07 | 07 | 2019 I TASR

 Tomáš Drucker stále neoznámil vznik svojej strany, ale uvedomuje si, že ak sa chce ktokoľvek zapojiť do najbližších parlamentných volieb, musí sa prejaviť teraz. Exminister zdravotníctva chce počas leta hovoriť v regiónoch s ľuďmi o konkrétnych riešeniach. O prípadnej strane podrobnosti nateraz neuvádza.


"Mám pocit, že mnohí ľudia nenachádzajú alternatívu pre seba v ideách, programoch a konaní doteraz existujúcich strán, a aj preto vznikajú nové. Som presvedčený, že je potrebné sa viac orientovať na konkrétne riešenia a menej sa venovať iba emotívnemu popisovaniu problémov. Občania prirodzene od politikov očakávajú vidieť reálne výsledky. Divadlo dlhodobo nestačí," uviedol pre TASR.

Fico označil Druckera za liberálneho kavierenského politika. Špekulácie o Pellegrinim a exministrovi sa stupňujú
Aktuality upozorňujú na "špekulácie, či sa Peter Pellegrini pridá k svojmu bývalému kolegovi z vlády." Čítať ďalej
01 | 07 | 2019 | Peter Bachan


V regiónoch mieni s ľuďmi hovoriť o programových návrhoch, konkrétnych riešeniach. Vo videu na sociálnej sieti hovorí o pomoci mladým rodinám, o dôstojnom živote pre seniorov a spomína potrebu ďalších opatrení pre zdravotníctvo.

Drucker nekonkretizoval, s kým by chcel spolupracovať, dôležité je pre neho hodnotové nastavenie ľudí, ich príbeh. "Som zástancom toho, že sa dnes netreba splašiť a hovoriť iba o nových tvárach, o ktorých nič nevieme a nepoznáme ich príbehy," podotkol.

Veľakrát sa podľa neho kupuje „mačka vo vreci“. "Potrebujete ľudí, ktorí v živote niečo dokázali, prekonali a ukázali, ako sa správajú v rôznych situáciách," doplnil Drucker, ktorý sa nedávno stretol napríklad s poslancami Národnej rady SR z klubu Mosta-Híd Katarínou Cséfalvayovou a Martinom Fedorom.

Vyjadrenia expremiéra a predsedu Smeru-SD Roberta Fica na svoju adresu komentovať nechce. Fico v súvislosti s Druckerom nedávno hovoril o chovaní si hadov na prsiach a tiež, že Drucker nemá na to, aby chodil po regiónoch a lákal ľudí na riešenie sociálnych otázok. "To je typický kaviarenský liberálny politik. Je to typ projektu, ktorý nás nezaujíma a neohrozuje," povedal o Druckerovi a jeho možnej strane Fico.

Nová strana na obzore? Tomáš Drucker sa už stretol aj s poslancami Mostu
Drucker už dávnejšie avizoval vznik nového politického subjektu, ktorý teraz začína naberať reálne kontúry. Informácie priniesla dnes ráno Pluska. Čítať ďalej
11 | 06 | 2019 | Roman Suchý