KRIMI: Auto v Michalovciach narazilo do autobusovej zastávky, našťastie bola prázdna
05 | 07 | 2019 I TASR

Do autobusovej zastávky v Michalovciach narazil autom 58-ročný vodič. V tom čase sa v blízkosti udalosti nenachádzali žiadni ľudia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová s tým, že k dopravnej nehode došlo vo štvrtok dopoludnia.


„Podľa doterajších zistení vodič z okresu Michalovce, ktorý s vozidlom zn. Opel Zafira smeroval od železničnej stanice v Michalovciach na Zemplínsku Šíravu, pravdepodobne z dôvodu náhlej zdravotnej indispozície prešiel s vozidlom cez obrubník deliaceho stredového pásu do protismeru, zišiel z vozovky, prednou časťou vozidla narazil do smetného koša, nachádzajúceho sa na zastávke autobusov,“ uviedla s tým, že poškodil jej konštrukciu a sklenenú výplň.

Požitie alkoholu u neho polícia nezistila.

Podľa predbežnej lekárskej správy vodič aj jeho spolujazdkyňa utrpeli ľahké zranenia. Predbežná škoda bola vyčíslená na 7000 eur. „Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala Ivanová.

NA STOPE EXKLUZÍVNE: Boss Černák prehovoril! Kto je muž, ktorý obchodoval so šéfom vojenských tajných?
Je to už pár mesiacov, čo vyplávalo na svetlo sveta, že šéf Vojenského spravodajstva Ján Balciar vlastní spolu s manželkou byty, chaty, rodinný dom, apartmán v Chorvátsku aj 15 apartmánov na Táloch. Informáciu priniesli Aktuality.sk, ktoré... Čítať ďalej
05 | 07 | 2019 | Prevzaté z portálu www.nastope.sk