Kinsey Wolanski sa chystá na ďalšiu inváziu do Ligy majstrov
30 | 06 | 2019 I Imrich Kovačič

Americká modelka Kinsey Wolanski hovorí, že dostala "koketné súkromné správy" od hráčov Liverpoolu po jej slávnej invázii na ihrisko počas zápasu Ligy majstrov.


Kinsey (22), strhla pozornosť celého sveta, keď vbehla na ihrisko počas finálového zápasu Ligy majstrov medzi Liverpoolom a Tottenhamom v Madride. Na sebe mala len sporo odeté čierne plavky. Wolanskej sláva nabrala v momente neuveriteľný nárast, keď jej Instagram s približne 300.000 sledovateľmi zhliadlo následne viac ako 2,5 milióna ľudí len v priebehu niekoľkých dní.



Napriek tomu, že Wolanski údajne dostala pokutu vo výške 15 000 EUR za jej priestupok, ide o zanedbateľnú suma v porovnaní s miliónmi, ktoré teraz zarobí z publicity ktorú si vytvorila. V rozhovore pre The Sun, blondínka prezradila, že toto nebol ani zďaleka jediný výstrelok a plánuje ďalšie. „Plánujem zarobiť veľa peňazí, aby som v tridsiatke mohla ísť do dôchodku a sláva z Ligy majstrov mi v tom dosť pomohla,“ povedala Wolanski.



Svoj “škandál” na štadióne Wanda Metropolitano, pred viac ako 60 000 fanúšikmi, pričom milióny ďalších to sledovali v priamom prenose po celom svete, popísala Kinsley ako „najväčšie vzrušenie môjho života." "Reakcie boli neuveriteľné, nemôžem byť šťastnejšia," povedala a tvrdila, že ju policajti dokonca požiadali o autogramy po tom, čo bola zadržaná. 


Po tom, čo sa Kinsley na ihrisku ocitla pred očami niektorých hráčov Liverpoolu, sa niektorí z nich ozvali do jej Instagrame. "Nechcem prezrádzať žiadne mená, ale pár hráčov z Liverpoolu mi poslalo súkromné koketné správy po mojom výstupe.” povedala.



„Úprimne som ani nevedela, kto boli tí hráči, kým som neklikla na ich profily. Nereagovala som však, keďže už mám priateľa,“ dodala.


Wolanski žije so svojim priateľom Vitalijom Zdorovetskym, tiež úspešným “prankerom”, ktorý je známy svojimi žartovnými kúskami, podobnými aký si dopriala aj Wolanski. „Niektorí ľudia by sa mohli pýtať, ako Vitalij zarába peniaze, ale je skvelé to čo robí. Je to ten najsladší chlapík, ktorého si jedného dňa dúfam vezmem za manžela.“



Wolanski tiež prezradila aj reakciu svojej rodiny na senzáciu, ktorú spôsobila. Jej otec je šerifom na policajnom oddelení v Los Angeles a Kinsley tvrdí, že bol „jednoducho sa mu uľavilo, že som mala na sebe plavky a nebola som úplne nahá."