NEŠŤASTIE: Dopravná nehoda pri Nitrici si vyžiadala život 28-ročnej ženy
25 | 06 | 2019 I TASR

Dopravná nehoda na ceste I/9 v katastri Nitrice v okrese Prievidza si v pondelok popoludní (24.6.) vyžiadala život 28-ročnej ženy, ďalší dvaja ľudia sa zranili ľahko. Zrážku osobného auta a kamiónu polícia vyšetruje, informoval v utorok TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.


"Dvadsaťosemročná vodička jazdiaca na aute Audi A4 v smere od Horných Vesteníc do Novák z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa zrazila s oproti jazdiacim nákladným autom Scania s návesom," opísal Kudlička.

Pri dopravnej nehode 28-ročná vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Jej spolujazdec utrpel ľahké zranenia a ľahké zranenia utrpel aj vodič nákladného auta. Vodiča nákladného auta podrobili policajti dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

"Poverený policajt z okresného dopravného inšpektorátu Prievidza začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," dodal policajný hovorca.

Vallo vo štvrtok predloží poslancom pozmenený návrh parkovacej politiky
Primátor Bratislavy Matúš Vallo predkladá na štvrtkové (27. 6.) mestské zastupiteľstvo pozmenený návrh parkovacej politiky, ktorý vzišiel po pripomienkach mestských častí i verejnosti. Po novom chce mesto pri druhej a tretej rezidentskej parkovacej... Čítať ďalej
25 | 06 | 2019 | TASR