Má Gott zdravotné problémy? Vieme detaily z jeho oslavy!
24 | 06 | 2019 I Aneta Leitmanová

Starnutie nezastaví nikto z nás, a s ním sú spojené aj zdravotné komplikácie. Na oslave 80. narodenín Karla Gotta tým pozornejším neuniklo, že spevák používa strojček na sluch.


"Zle počujem, nahlas prosím," opakoval Karel už niekoľkokrát v minulosti novinárom, keď mu kládli otázky. Problémy so sluchom mal ešte pred tým, než v roku 2015 ochorel na rakovinu. Poslednou dobou sa ale jeho problémy zhoršujú. Či je za tým len vek, alebo aj nejaké sprievodné ochorenia,  spevák nechcel komentovať.

Počas piatkovej oslavy mal Majster telieska v oboch ušiach. Malé drôtiky od nich viedli pod vlasy, kde mal schovaný mikroprístroj, ktorý zosilňuje zvuk. Podľa prítomných muzikantov rozhodne nešlo o odpočúvanie kvôli hudobnému vystúpeniu.

RADÍME: Od 1. júla sa mení výška exekučných zrážok z dôchodkov
Sociálna poisťovňa bude od júla 2019 väčšine dôchodcov, ktorým z dôchodku vykonáva exekučné zrážky, poukazovať vyšší dôchodok. Spôsobí to zvýšenie minima, ktoré musí dôchodcovi po vykonaní zrážok zostať. Čítať ďalej
24 | 06 | 2019 | TASR


Keď sa u Božského Káju prejavili prvé ťažkosti so sluchom počas turné v rokoch 2012 a 2014, zakaždým odmietal počas koncertov používať ušné odposluchy (tzv. In ear) a vždy sa spoliehal na odpočúvanie z reproduktorov pred sebou. Elegantný typ, ktorý Gott aktuálne používa, ho podľa odhadov ceny podobných zariadení vyšiel na cca 60 tisíc českých korún (do oboch uší).