Vieme, ako Kopřivová zbohatla pri Jágrovi. Tanec pri tyči, Instagram, a to nie je všetko!
18 | 06 | 2019 I Roman Suchý

On ospevovaný boháč, ona bývalá tanečnica od tyče. Keď jej Jaromír Jágr po rozchode odkázal "Bola si super!", musela si Veronika Kopřivová pomyslieť - aj ty, Jardo! Vzťah s ním jej raz a navždy zmenil život. K lepšiemu, pochopiteľne. Čo všetko jej dal? 


Blondínka z Teplíc, ktorá si svojho času privyrábala aj v Nemecku pri tyči, už pred troma rokmi trávila čas na Floride. Kým sa opaľovala v súkromnom bazéne v tvare lagúny, Jágr za tento luxus platil až 70 tisíc korún mesačne.

Sladkého života v teple sa nemienila vzdať, ani keď jej priateľ prestúpil do tímu Calgary. Kým Jágr mrzol na štadióne, ona pravidelne jazdila na Floridu.

Po nociach mu však nebrúsila korčule, a to ani po návrate do Kladna. Naopak, čím ďalej, tým viac utekala za hranice. A veruže si dopriala - drahé dovolenky v Las Vegas, Kalifornii, na Jamajke alebo drahé festivaly za desaťtisíce dolárov. S Jágrom po boku navštívila tiež prestížne akcie, fandiť mohla aj na tenisovom Davis Cupe.

Doprial jej aj Audi Q5, ktorého cena sa pohybuje okolo 1,2 milióna dolárov, ktorý jej Jágr kúpil na Floride. Nálepke zlatokopky sa bránila tvrdením, že Jágr práve nie je ten typ, ktorý by partnerky zahŕňal drahými darčekmi, šperkami a kabelkami.

"Robia zo mňa nejakú celebritu, ale to ja nie som. Nie som speváčka ani herečka. Je to samozrejme hrozne pekné, ale pre mňa je to nejakým spôsobom trápne. Cítim sa, že mi niekto nadržuje, a takéto situácie nemám veľmi rada, "obhajovala sa ešte v roku 2016. V priebehu rokov sa cez Jágra zoznámila aj s množstvom celebrít a ďalších vplyvných bohatých ľudí.

Pentagon tvrdí, že „dokázal“ vinu Iránu za útoky na tankery. Tentokrát už vo farbe
Americké námorníctvo vydalo nové fotografie následkov útoku na ropné tankery v Ománskom zálive. Fotografie majú ukazovať iránsky motorový čln, ktorý sa približuje k jednému z plavidiel, aby odstránil nevybuchnutú mínu. Čítať ďalej
18 | 06 | 2019 | Imrich Kovačič


Preslávená je svojou záľubou v zdokonaľovaní vlastného tela. Rok potom, čo sa neúspešne usilovala o korunku krásy v Českej Miss, sa objavila na finálovom večeri o desať kíl ťažšia a vo flitrovaných šatách. Vtedy, vedľa svojich kolegýň, vyzerala vyslovene mohutne. S Jágrom sa ale všetko zmenilo.

Kým ho pobláznila na večierku v Miami, nemala ani na nájom, splátky a jedlo. Na dlhy si tak musela privyrábať aj tancovaním pri tyči. Keď s tým skončila, založila si e-shop s oblečením a predávala oblečenie iných značiek. Aj to jej ale bolo málo a bez predchádzajúcej praxe sa rozhodla odevy navrhovať sama pod vlastnou značkou.

Dnes jej dokonca firmy za spoluprácu musia platiť 20 tisíc ceských korún alebo viac len za jeden obrázok na jej Instagrame. Aktuálne má 135 tisíc sledovateľov. Malo to ale jeden menší problém - v žalúdku ležala mnohým Jardovým fanúšikom a večne musela na sociálnej sieti počúvať, že je s ním len pre peniaze.