VRAŽDA: Vo Viedni prišiel o život po útoku nožom mladý Poliak
15 | 06 | 2019 I TASR

Vo Viedni prišiel v piatok neskoro večer o život mladý Poliak vo veku 24 rokov, ktorého na ulici niekoľkokrát bodol nožom jeho 26-ročný známy. Informoval o tom webový portál spravodajskej televízie OE24.


K hádke medzi mladíkmi - poľskými občanmi - došlo v byte na viedenskej ulici Inzersdorfer Straße približne o 22:35 h zo zatiaľ nezistených príčin.

Dvojica potom vyšla na ulicu, kde došlo k fyzickému útoku - starší z mužov mladšieho napadol vreckovým nožom a minimálne raz ho bodol do ramena a raz do hrdla, uviedla vo vyhlásení viedenská polícia. Napriek niekoľkým pokusom o resuscitáciu zranený muž krátko po prevoze do nemocnice zomrel.

Klimatické zmeny, korupcia, či orientácia na západ. Prečítajte si, o čom hovorila novozvolená prezidentka Zuzana Čaputová na svojej inaugurácii!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová nechce z úradu vládnuť, ale slúžiť ľuďom a Slovensku. Povedala to vo svojom inauguračnom prejave po tom, čo na slávnostnej schôdzi Národnej rady SR zložila ústavou predpísaný sľub a ujala sa... Čítať ďalej
15 | 06 | 2019 | TASR


Páchateľ z miesta činu ušiel; polícii sa však podarilo ho zadržať a jej príslušníci zaistili i vražednú zbraň - nôž, ktorý útočník predtým odhodil.

Alkohol nezohrával pri tomto čine podľa polície nijakú úlohu - obom mužom namerali v krvi 0,0 promile.