Nový hotel hrôzy? Za päť dní tam zomreli traja turisti!
06 | 06 | 2019 I Roman Suchý

Hotel v Dominikánskej republike už zrejme nebude populárnou destináciou.


Miranda Schaup-Werner z Allentownu chcela 25. mája vybehnúť zo svojím manželom Danom Wernerom na večeru, no to ešte nevedela, že sa je tento deň stane osudným. Po prvotnej nevoľnosti zomrela z neznámych dôvodov.


Incident sa udial v hoteli Bahia Principe v La Romana. Rodinný príslušník Jay McDonald pre WFMZ-TV neskôr uviedol, že skolabovala po tom, ako si dala nápoj z minibaru.


Záchranárom ani manželovi sa ju už nepodarilo oživiť. Prípad už prešetrujú forenzní špecialisti, ktorí urobili aj toxikologické testy.

Tamojšia polícia vyšetruje aj záhadné úmrtia 63-ročného Edwarda Nathaniela Holmesa a 49-ročnej Cynthie Ann Day z Marylandu. Ich telá našli 30. mája. Podľa informácií údajne zomreli v dôsledku dýchacích problémov. Úrady vykonávajú ďalšie testy, ktoré im pomôžu určiť presnú príčinu smrti.

Čo to tí komunisti stvárajú? Novinárov chcú voliť a kontrolovať ako poslancov či prezidenta
Myslím to úplne vážne, najmä vo verejnoprávnych médiách, tie budú prvé, povedal predseda KSČM Vojtěch Filip. Detaily návrhu zatiaľ spísané nemá. Čítať ďalej
06 | 06 | 2019 | Roman Suchý


Na mieste incidentu bolo nájdených mnoho liekov proti vysokému krvnému tlaku. Predstavitelia hotela sa k vyšetrovaniu nechcú vyjadrovať.