"Dievča, ktoré dobylo svet" Anna Kournikova pózovala pre Cosmopolitan (FOTO)
22 | 05 | 2019 I Imrich Kovačič

Bývalá profesionálna tenistka Anna Kournikovová sa objavila na obálke rukého vydania časopisu Cosmopolitan, kde ukázala svoju dokonalú postavu aj po nedávnom pôrode dvojičiek. Tenistka sa dostala na zoznam top modeliek časopisu, ktorý vyšiel s titulom "Dievčatá, ktoré dobyli svet", vrátane Kournikovovej.


Exkluzívny rozhovor s tenistkou podrobne opisuje jej život po pôrode a určené je iba pre naše špeciálne vydanie pri príležitosti oslavy 25 rokov,“ uvádza Cosmopolitan 


Kurnikovova v priebehu celej svojej tenisovej kariéry nedokázala vyhrať ani jeden individuálny titul. Vždy však bola obdivovaná za jej vzhľad a nie za výsledky na ihrisku.



V decembri 2017 sa Kournikovovej a španielskej popovej hviezde Enrique Iglesiasovi, ktorí sú spolu už od roku 2001, narodili dvojičky Nicholas a Lucy.


VIEME MEDZI PRVÝMI: Slovenskú moderátorku napadli, vytočila moslimov
Nepríjemný zážitok má za sebou populárna slovenská moderátorka Dominika Ngo Ducové. Potom, čo sa zúčastnila svadby svojej kolegyne Jasmíny Alagic a rappera Rytmusa, odcestovala na dovolenku do Maroka. Tu ale "nerešpektovala" moslimské zákony a bola... Čítať ďalej
22 | 05 | 2019 | Aneta Leitmanová


 


Predtým, ako si Anna začala s Iglesiasom, hovorila, že randila s ruskými hokejovými idolmi Sergejom Fedorovom a Pavlom Burem.