Legendu českej populárnej hudby- Karla Gotta napadli
11 | 05 | 2019 I redakcia
Spevák Karel Gott bol napadnutý hackermi. Prelomili jeho instagramový účet a aby toho nebolo málo, založili nový, ktorý vydávali za oficiálny.

Legendárny spevák Karel Gott si ešte len pred pár dňami založil profil na sociálnej sieti Instagram. Ihneď tiež zverejnil prvé video, ktoré uviedol nasledujúcimi slovami. "Milí priaznivci, vitajte na mojom prvom a jedinom instagramovém účtu. Váš Karel, "odkázal fanúšikom, ktorých má za iba par hodin už viac ako 15 tisíc.



"Vážení a milí priaznivci, vítam vás na svojom prvom a oficiálnym instagramovém účtu," začal sa šarmom sebe vlastným hovoriť Gott do kamery. Fanúšikom potom dal nádej, že sa o ňom budú dozvedať nové veci častejšie, než bolo do dnešného dňa bežné.

Netrvalo ale dlho a všetko bolo inak. Za pár hodín totiž účet zmizol! Že by si spevák všetko rozmyslel? Ale kdeže, špekulovalo sa, že na vine sú zrejme hackeri. To, že účet zmizol, totiž zaskočilo aj mnohonásobného slávika!

Protekcia a zlatokopka Charlotte?! Nový duet Gotta s dcérou rozdelil český národ! Pozrite si aj video
Karel Gott (79) svojej dcére Charlotte Elle (13) dal ten najkrajší darček - naspievali spolu duet Srdce nehasne. Väčšinu ľudí pieseň dojala k slzám, ale našli sa aj takí, ktorí to berú ako protekciu, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
05 | 05 | 2019 | Roman Suchý