Protekcia a zlatokopka Charlotte?! Nový duet Gotta s dcérou rozdelil český národ! Pozrite si aj video
05 | 05 | 2019 I Roman Suchý

Karel Gott (79) svojej dcére Charlotte Elle (13) dal ten najkrajší darček - naspievali spolu duet Srdce nehasne. Väčšinu ľudí pieseň dojala k slzám, ale našli sa aj takí, ktorí to berú ako protekciu, informuje portál Blesk.


Pieseň, ktorú pre majstra a jeho dcérku napísal Richard Krajčo (41), je veľmi úprimná a dojemná. Ani nie 24 hodín po jej zverejnení na youtube ju videlo 240 tisíc ľudí a stala sa hitom na sociálnych sieťach, kde ju ľudia zdieľajú a samozrejme komentujú.

"Ste úžasný spevák s veľkým srdcom! Vždy som k vám hľadela, týmto ste v mojich očiach stúpol ešte viac, a to ako otec! Nádherné, nádherné, máte krásnu a nadanú dcéru. Môžete byť na ňu právom pyšný. "

"Duet krásny. Otecko aj dcéra úžasní. Chcela by som upozorniť na hudbu a citlivý text, ktorý mi vohnal slzy do očí. Tak toto ma fakt potešilo. Nech si o protežovaní vraví kto chce čo chce, Charlotta má po oteckovi talent a Karolovi to na jeho vek a zdravotný stav stále ešte spieva skvele. " To je len kvapka v mori nadšených komentárov, ktoré zaplavili internet.



Samozrejme padli aj otázky smerujúce na druhú dcéru Nelly. Ľudia navrhujú, aby aj s ňou niečo natočil. Vzhľadom k tomu, že je najmladšia dcéra nadaná skôr pohybovo a venuje sa tancu, treba sa Majster prekoná pre zmenu na parkete.

Nie všetci však dokážu oceniť puto medzi otcom a dcérou. "Šarlotka by si mala užívať detstvo, nie z nej od mala robiť hviezdu a medializovať. Čo z nej bude? Ďalšia zlatokopka, ako je jej mama Ivanka. Holka pekná, však, zdá sa mi, odchovanci. Dcérky máte 4! " Pľuli jed diváci a kritizovali hocikedy nielen Charlottin spev, ale aj text a hudbu piesne.

Závisť niekedy nemá medze ...