AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFO K 8:30 HOD.: Kde sú radary na dialniciach? Aké sú uzávierky v Bratislave?
04 | 05 | 2019 I stellacentrum.sk

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký, na východe a severe Slovenka mokrý. 


Väčšina horských priechodov je zjazdná, povrch vozoviek je prevažne suchý až vlhký,

Kompa Záhorská Ves – Angern premáva 

Moravský Svätý Ján – Hohenau je otvorený.

Kompa vo Vojke premáva.

Pezinská Baba prejazdná v oboch smeroch

Strečno: zjazdné v oboch smeroch v zúženom profile - aktuálne zdržania a nehody nájdete nižšie.

Hraničné priechody zdržania:

Vyšné Nemecké: nákladná doprava vstup: 180 minút, výstup: 180 minút. Osobná doprava vstup: 180 minút, výstup: 60 minút
Ubľa: osobná doprava vstup: 180 minút, výstup: 0 minút
Poľsko - na poľskej strane sa môžete sa zdržať pri priebežných kontrolách

DOJAZD NÁKLADNEJ DOPRAVY NA ÚZEMIE SR 8.5.2019 POVOLENÝ!

AKTUÁLNE DOPRAVNÉ INFORMÁCIE:

OBMEDZENIE RAKÚSKO:   

  • S1 v úseku od výjazdu Schwechat-Sud v smere k výjazdu Rannesdorf je uzavretá!


Cestné kontroly sa nachádzajú:

  • v Bratislave na Rybničnej, v smere do Vajnor

  • v Trenčíne na ulici Vysokoškolákov, v smere do centra


Stellacentrum odporúča dodržiavať maximálnu povolenú rýchlosť aj:

  • na D2 pri výjazde do Stupavy, v smere do Malaciek

  • na D1 pri Čataji, v smere do Bratislavy

  • na rýchlostnej ceste R1, pred Nitrou, smerom z Trnavy,

  • v Oponiciach, v smere z Kovariec,

  • v Lovinobani, v smere do Mýtnej

  • medzi Lučencom a Pincinou merajú v oboch smeroch

  • pred Sučanmi, v smere od Martina

  • za Svrčinovcom, v smere do Česka

  • v Kamenici, obojsmerne,

  • medzi Veľkým Krtíšom a Sklabiňou

  • v Dargove, v smere z Košíc a

  • v Trhovišti, v smere do Michaloviec.


Mobilný radar:

  • medzi Žilinou a Rajcom v oboch smeroch jazdí modrý Superb

  • strieborný Superb meria rýchlosť na diaľnici D1, medzi Štrbou a Liptovským Mikulášom

  • v Prešove na hlavných ťahoch meria čierny Passat


DOPRAVNÉ OBMEDZENIA 04.05.2019

Bratislava-Nové Mesto

Z dôvodu rekonštrukcie chodníka a vozovky v rámci stavby Národný futbalový štadión, parkovanie a doplnkové funkcie je uzatvorená ul. Viktora Tegelhoffa v Bratislave – Novom Meste, v úseku od Bajkalskej po Príkopovu ulicu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami.

Pezinok

Pre rekonštrukciu je uzatvorená Malacká cesta v Pezinku, v úseku  križovatky Vinosady-juh, v smere do Vinosád. Obchádzka je vedená cez druhú vetvu mimoúrovňovej križovatky, ktorá je obojsmerná.

Dunajská Streda-križovatka juh

Pre opravu vozovky je denne v čase od 7.00 hod. do 18.00 hod. uzatvorená cesta II. triedy č.507 v križovatke Dunajská Streda-juh ciest II/507 a I/63, vetva v smere Gabčíkovo - Komárno. Obchádzka je  vedená cez mesto Dunajská Streda po ceste II/507 a II/572 vyznačená dopravnými značkami.

Plevník Drienové-juh – Plevník Drienové-sever

Pre opravu vozovky bude 4.5.2019 v čase od 07:00h do 18:00h čiastočne uzatvorená cesta I. triedy č. 61 v úseku Plevník Drienové-juh – Plevník Drienové-sever. Premávka je vedená v jednom jazdnom pruhu.

R1 Nitra-západ – Veľké Zálužie

Na rýchlostnej ceste R1, v úseku Nitra-západ – Veľké Zálužie, v smere z Nitry do Trnavy. Uzatvorený je jeden jazdný pruh. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

Hruštín- Ťapešovo

Pre opravu vozovky je čiastočne uzatvorená cesta I. triedy č. 78 v úseku Hruštín- Ťapešovo. Premávka je vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

Slovenská Ľupča

Pre zlý technický stav je znížená rýchlosť jazdy vozidiel na 70 km/h a zúžená vozovka z obidvoch strán na mostnom objekte ev. č. 66-079 na ceste č. I. triedy č. 66 v km 95,75 pri križovatke s cestou III. triedy č. 2427 k Biotike Slovenská Ľupča.

Tunel Branisko

Pre pravidelnú údržbu bude od 2.5.2019 24:00h do 8.5.2019 08:00h uzatvorený tunel Branisko. Obchádzka je vedená po ceste I. triedy č. 18 cez horský priechod.

D1 Svinia – Prešov-západ

Pre výstavbu podpernej skruže v križovatke Prešov, západ bude od 26. apríla 2019 v čase od 07:00 do 19:00 hod. uzatvorená diaľnica D1, v úseku Svinia – Prešov-západ, v smere zo Žiliny do Prešova. Premávka v smere na Prešov je na diaľničnom zjazde Svinia presmerovaná na cestu I/18.

Košice

Pre rekonštrukciu mosta je čiastočne uzatvorená Trieda KVP a Moskovská trieda v Košiciach. Doprava je vedená vo voľnom jazdnom pruhu.

 
Aktuálne dopravné obmedzenia v Bratislave

Bratislava

Pre rekonštrukciu kanalizačného zberača je čiastočne uzatvorená Sliačska ulica v Bratislave, v úseku od Tupého ul. po VÚZ po etapách. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 06.05.2019 do 31.08.2019

Bratislava

Pre optické pripojenie FTTC je čiastočne uzatvorená Limbová a Stromová ulica v Bratislave, v úseku od Opavskej ul. po Bárdošovu ul. po etapách. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 29.04.2019 do 14.06.2019

Bratislava

Pre rekonštrukciu plynovodov je čiastočne uzatvorená Búdkova ulica v Bratislave, v úseku od Lovinského po Drotársku ulicu. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 29.04.2019 do 31.07.2019

Bratislava

Pre prekládku vjazdu AB PNC III Businessje je čiastočne uzatvorená Pribinová ulica v Bratislave. Premávka je vedená cez voľnú časť vozovky komunikácie vyznačenú v mieste obmedzenia zvislým dopravným značením.

Platí od 23.04.2019 do 30.05.2019

Bratislava-Ružinov

Pre preložku vodovodu v rámci stavby Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec – Bratislava Prievoz je čiastočne uzatvorená Cesta do spaľovne v Bratislave-Ružinove, v úseku v križovatky s komunikáciou do prístavu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Platí od 11.04.2019 do 11.05.2019

Bratislava-Nové Mesto

Z dôvodu rekonštrukcie chodníka a vozovky v rámci stavby Národný futbalový štadión, parkovanie a doplnkové funkcie je uzatvorená ul. Viktora Tegelhoffa v Bratislave – Novom Meste, v úseku od Bajkalskej po Príkopovu ulicu. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami.

Platí od 09.04.2019 do 25.06.2019

Bratislava-Ružinov

Pre preložku vodovodu v rámci stavby Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec – Bratislava Prievoz je čiastočne uzatvorená Prístavná ulica v Bratislave-Ružinove, v úseku pri vjazde do čerpacej stanice pohonných hmôt Jurki. Obmedzenie je vyznačené prenosnými dopravnými značkami a premávka je vedená vo voľnej časti vozovky.

Platí od 08.04.2019 do 05.05.2019

Bratislava

Pre výstavbu križovatky Rovinka na budúcej diaľnici D4 je úplne uzatvorená Hydinárska ulica v Bratislave, v mieste napojenia na cestu I/63.

Platí 08.04.2019 do 31.07.2019

D2 Stupava-Lozorno

Na diaľnici D2, v úseku medzi križovatkami Stupava a Lozorno, približne na 48. kilometri vymieňajú na moste cez potok Stupava mostné závery. Stavebné práce budú prebiehať súčasne v pravom a v ľavom jazdnom páse v troch etapách. Dobrava bude vedená v I. etape v obidvoch smeroch v ľavom a pravom jazdnom pruhu, v II. etape v obidvoch smeroch v ľavom a pripájacom jazdnom pruhu a v III. etape v obidvoch smeroch v pravom a pripájacom jazdnom pruhu.

Platí od 01.04.2019 do 12.05.2019