Slavěna Vorobelová: Zuzana Čaputová, morálny vzor a ženská kópia Andreja Kisku?
20 | 04 | 2019 I Roman Suchý
Zuzana Čaputová komunikačne, ale aj ideovo ako by Andrejovi Kiskovi z oka vypadla. Slavěna Vorobelová, predsedníčka Národnej koalície túto podobnosť hodnotí nasledovne: „Prázdne frázy o morálke a slušnosti, vytvárajú rovnaký efekt ako u jej politickej verzie 1.0. Polarizujú spoločnosť a vytvárajú pocit, že na Slovensku je časť ľudí „zlá“ a „neslušná“. Celý projekt Kiska 1.0 a Kiska 2.0, sa zdá byť točiaci sa okolo jednej a tej istej tézy bez reálneho dôrazu na riešenia.  Podľa ľudí z týchto kruhov sú oni slušnou alternatívou pre Slovensko a vy máte byť na pozore pred „zlými“ silami, ktoré ovládajú túto krajinu. Vôbec nevadí, že za nimi stoja tak isto oligarchovia ako za vládnymi stranami bažiaci po moci v krajine.“ Eset a Penta nie sú ničím lepšie ako Brhel, Világi či Výboh. Sú to rovnakí žraloci majúci záujem rozšíriť len svoje portfólio.

Čaputová podanie vo veci Pezinskej skládky na Európsky súdny dvor nepripravovala
O tom, že Zuzana Čaputová má problém so svojou advokátskou praxou sme vás už dnes informovali v článku "Vykonávala Čaputová advokátsku prax nelegálne? Prečo sa dala vyškrtnúť zo zoznamu advokátov?" Čítať ďalej
22 | 03 | 2019 | Roman Suchý


Slavěna Vorobelová dodáva, že vytvorenie svätcov v podobe Kisku a jeho mentálnej kópie Čaputovej podporovaných sektárskymi straníckymi projektami a ideologicky korektnou mládežou hystericky vybľakujúcou po námestiach, sa zdá ako jeden z najväčších podvodov v moderných dejinách Slovenska.

Prvé príznaky sa už začínajú objavovať, keď svätá Zuzana zo skládky nemá problém, že jej prototyp 1.0 v prezidentskom paláci vymenoval za predsedu Ústavného súdu človeka, ktorý nemá prax v danom odbore a z nedostatočného počtu kandidátov.

Či sa Slováci nechajú oklamať dvojicou klonov s veľkou pravdepodobnosťou platených zo zahraničia, sa ešte len presvedčíme.

Polarizovať spoločnosť a vyhrocovať emócie sa im bude dariť len pokým budú môcť zneužívať vraždu Jána Kuciaka ku svojmu prospechu. Preto je dôležité ukázať celý príbeh tohto činu.