Matovič ponúka milión eur za nahrávku, ktorá dokáže prepis jeho rozhovoru s Kočnerom
05 | 04 | 2019 I Roman Suchý
Líder OĽaNO Igor Matovič ponúka milión eur za nahrávku, ktorá by potvrdila pravosť údajného prepisu rozhovoru medzi ním a podnikateľom Marianom Kočnerom. Matovič prepis označuje za podvrh.

"Je to absolútny výmysel. Čisté bludy, toto nie je rozhovor, ktorý som absolvoval s Marianom Kočnerom. Je to podvrh. Do nedele do večera, keď prídu, nech ho doručia. Majú milión eur, keď tam bude to, čo napísali," povedal na tlačovej konferencii Matovič. Potvrdil, že s Kočnerom sa stretol iba raz.

Do redakcií prišiel prepis rozhovoru medzi Kočnerom a Matovičom. Pozrite si ho
Ďalší prepis rozhovoru Mariana Kočnera. Dnes sme listom dostali anonym, na ktorom je vraj časť rozhovoru medzi obvineným podnikateľom a poslancom Igorom Matovičom. Informuje portál Markízy. Čítať ďalej
05 | 04 | 2019 | Aneta Leitmanová



"Mal som s ním jedno stretnutie. Jednu SMS si pamätám, písal mi, že chce byť 150-ka na našej kandidátke. Nemal som žiadny aktívny kontakt."




Matovič tvrdí, že ide o pomstu "mafiánsko-politických kruhov" za to, že odstavil z funkcie bývalého prvého námestníka generálneho prokurátora Petra Šufliarskeho.

Líder OĽaNO, ktorý sám svojho času zverejnil informácie od anonymu, kritizoval médiá, že zverejnili údajný prepis jeho rozhovoru s Kočnerom. Podľa neho ho neprávom spájajú s človekom, ktorý je obvinený z objednávky vraždy novinára.