Skvelá správa: Protilátky na koronavírus zostávajú v tele „najmenej“ deväť mesiacov po infekcii!
20 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vedci posúvajú poznanie. Protilátky v tele ľudí, ktorí prekonali koronavírus, sú prítomné najmenej deväť mesiacov. O objav sa postarali anglickí a talianski vedci.


Na rozdiel od niektorých slovenských vedcov, ktorí doslova strašia a nútia ľudí dať sa zaočkovať, vedci v zahraniční sa usilujú zistiť, ako je to so získaním protilátok po prekonaní COVID-19. Podľa portálu bleskovky.zoznam.sk sa to britským aj talianskym vedcom aj podarilo.

Zistili naozaj skvelú vec. Protilátky na koronavírus zostávajú v tele „najmenej“ deväť mesiacov po infekcii. Toto tvrdenie vyplýva to zo štúdie, ktorú vypracovali na londýnskej univerzite Imperial College a univerzite v talianskej Padove. Hladina protilátok podľa tamojších vedcov „zostáva vysoká“ bez ohľadu na to, či má alebo nemá infikovaný človek symptómy ochorenia COVID-19, ktoré koronavírus spôsobuje.

Bukovský šokuje: Človek, ktorý prekonal vírus SARS-CoV-2 má dlhodobú, zrejme až doživotnú imunitu (VIDEO)
Vedci vo svete nachádzajú stále nové a nové varianty koronavírusu. Ľudia sa vraj musia mať na pozore a urýchlene sa zaočkovať, lebo inak bude zle. Toto ale vyvracia skúsený lekár Igor Bukovský, ktorý vo videu tvrdí, že ľudia, ktorí už prekonali... Čítať ďalej
24 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik