Blaha: Vláda rozsieva zlobu voči každému, kto s ňou nesúhlasí a nechce sa dať zaočkovať
20 | 07 | 2021 I Jozef Uhlarik

Igor Matovič a spol. sľubovali pred voľbami zlepšenie života na Slovensku, no stal sa pravý opak. Krajina je rozčesnutá. Najskôr povinné testovanie, teraz „dobrovoľné“ očkovanie. Vláda rozdelila ľudí na „dobrých“ a „zlých“. V statuse na sociálnej sieti sa nad tým zamýšľa aj podpredseda Smeru Ľuboš Blaha.


Takáto rozdelená spoločnosť tu azda ešte od „nežnej“ revolúcie nebola. Slováci ukazujú jeden na druhého a boja sa jeden druhého len preto, že ten zaočkovaný je a henten nie je. Prečo? Však COVID-19 aj so všetkými jeho mutáciami roznášajú obaja rovnako, len ten jeden si na sebe nechce nechať robiť pokusy. Slovač sa jednoducho nechala zmanipulovať a začína sa správať pudovo, čo v statuse kritizuje aj Ľuboš Blaha.
Rozoštvávajú Slovákov a nie sú ochotní tolerovať ani štipku ľudskosti

„Akosi sa všade stráca ľudskosť. Ľudia sa hádajú, lebo majú iný názor na očkovanie - akoby bol zločin mať odlišné postoje. Šíri sa nenávisť - na každom kroku,“ konštatuje Blaha. Je presvedčený, že primárnu zodpovednosť nesie súčasná vláda, ktorá kriminalizuje opozíciu a rozsieva zlobu voči každému, kto s ňou nesúhlasí, osobitne proti voličom Smeru a ľuďom, ktorí sa nechcú dať zaočkovať.

„Štát doslova financuje kampaň proti polovici národa - robia z ľudí dobytok a odpad. Za peniaze daňových poplatníkov. Tá nenávisť rozleptáva našu spoločnosť a cítiť to všade,“ konštatuje ďalej podpredseda Smeru. Vzápätí pridáva aj svoj smutný zážitok z prechádzky Bratislavou so svojimi detičkami.

Blaha: Najhoršia pandémia, ktorá sa na nás valí, nie je COVID-19, ale pandémia neľudskosti
Jedným z najhorlivejších a najhlasnejších odmietačov povinnej vakcinácie je podpredseda Smeru-SDS Ľuboš Blaha. V poslednom čase i on stále viac poukazuje na to, že ide len o experimentálne vakcíny, ku ktorým by sa malo aj tak... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


V statuse rozoberá aj to, ako našiel v počítači článok o tom, aký je pokrytec, že sa s úctou vyjadril o Lasicovi. Však v minulosti na seba obaja nadávali. „Odkedy je, preboha, nemorálne vyjadriť sa v dobrom o zosnulom? Mňa rodičia učili, že o mŕtvych sa hovorí v dobrom. A tak, prirodzene, nebudem po smrti významného herca písať o tom, že som s ním politicky v ničom nesúhlasil, ale vyzdvihnem to, čo som si na ňom vážil. Hovorí sa tomu tiež slušnosť. Zdvorilosť. Rešpekt,“ píše Blaha.



„Podľa médií je to vraj pokrytectvo. Oni nás normálne ženú do čírej nenávisti. Nechcú, aby sme sa zmierili ani po smrti. Nechcú, aby sme ukázali, že pri majestáte smrti musia ísť nezhody bokom. Nie, nechcú to. Oni potrebujú krv. A leví podiel na tom nesú korporátne médiá. Rozoštvávajú Slovákov a nie sú ochotné tolerovať ani štipku ľudskosti,“ pridáva smutne smerák. Konštatuje, že dnes je v móde nenávidieť ľudí s iným názorom. „Nevážiť si rodinu a deti. Kydať na svoju vlasť. Kopať do všetkého naokolo. A vyčítať človeku ešte aj to, že prejaví úctu k zosnulému. Všetko je naruby. Musíme sa snažiť to zmeniť. Musíme vychovávať naše deti, aby boli lepšie. Musíme každý deň bojovať, aby Slovensko neovládali primitívi. Robme všetko pre to, aby ľudskosť zvíťazila,“ vyzýva na samý záver statusu Ľuboš Blaha.

Blaha: Sú to obyčajní farizeji! Roky mali plné ústa demokracie, ktorú dnes surovo pošliapávajú!
Farizej je podľa slovníka pokrytec, falošník, neúprimný a falošný človek. A presne takými sú podľa Ľuboša Blahu predstavitelia súčasnej koalície vrátane prezidentky Zuzany Čaputovej. Ako v statuse rozoberá, v mnohom z toho, čo pred časom hlásali... Čítať ďalej
18 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik