Ľ. Lintner: Vstup na omše len pre zaočkovaných? Popretie Kristovho učenia v jeho podstate
20 | 07 | 2021 I Petra Demková

„Pápež určite neprisľúbil návštevu Slovenska, aby sa mohol stretnúť iba so zaočkovanými. Nepochybne verí, že jeho slovo bude zasiate aj do sŕdc nezaočkovaných. Bývalý kazateľ a súčasný premiér E. Heger, aby učinil zadosť svojmu učeniu, by mal umožniť návštevu omši Svätého otca aj ľuďom s negatívnym testom,“ napísal Lintner.



Sám Heger bol v minulosti kazateľom

„Verím, že premiér Eduard Heger, ktorý bol v minulosti kazateľom a patrí medzi takzvaných charizmatikov, teda ľudí, ktorí veria v dary Ducha Svätého, ešte zmení rozhodnutie ministra zdravotníctva V. Lengvarského a arcibiskupa S. Zvolenského,“ začína príspevok na Facebooku Ľubomír Lintner.

Ako to bolo s reklamou na vakcínu? Vakcína je sloboda? Aká sloboda? Pýta sa Iza Bela
Vedci a odborníci spolu s politikmi nám pred časom sľubovali, že vakcinácia vyrieši problém s koronavírusom a bude znamenať cestu k slobode. Ako sa ukazuje na príklade Izraela, nevyriešila ani jedno, ani druhé. Kritickým okom sa na to v statuse... Čítať ďalej
19 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik

Bolo by to popretie Kristovho učenia

Bývalý novinár považuje povolenie vstupu na omše pri návšteve pápeža Františka iba zaočkovaným za vrchol pyramídy hystérie voči nezaočkovaným. „Je to totiž popretie Kristovho učenia v jeho samotnej podstate. Sväté písmo má predsa jasný odkaz o viacerých uzdraveniach, ktoré Ježiš vykonal. Uzdravil napríklad Petrovu svokru, malomocného, ochrnutého, človeka s vyschnutou rukou, hluchonemého, slepého v Betsaide či slepého od narodenia,“ pripomína Lintner.

Následne pripojil k príspevku aj biblický príbeh „o malomocnom“. Je to príbeh o tom, ako Kristus vyliečil muža s touto strašnou chorobou. Príbeh končí v Biblii vetou, ako ku Kristovi prichádzali "ľudia zovšadiaľ“.
Evanjelium je o podobenstvách. Tie počúvali ľudia zovšadiaľ.

„Ľudia zovšadiaľ - uvádza Sväté písmo,“ prízvukuje bývalý šéf spravodajstva Markízy. „Tak hádam si bývalý kazateľ a súčasný premiér E. Heger uvedomí, že k Svätému otcovi, ktorý je predsa vyslancom Krista na Zemi, môžu prichádzať ľudia zovšadiaľ. Teda v súčasnosti majú na to právo aj tí, ktorým bezinfekčnosť potvrdí test,“ myslí si Lintner.

Skvelá správa: Protilátky na koronavírus zostávajú v tele „najmenej“ deväť mesiacov po infekcii!
Vedci posúvajú poznanie. Protilátky v tele ľudí, ktorí prekonali koronavírus, sú prítomné najmenej deväť mesiacov. O objav sa postarali anglickí a talianski vedci. Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Kristovo učenie je totiž aj o podobenstvách. Jednotlivé Evanjeliá zaznamenávajú napríklad Ježišovo podobenstvo o rozsievačovi, o kúkoli, o Samaritánovi, o milosrdnom otcovi (známe tiež ako podobenstvo o márnotratnom synovi),“ vymenúva bývalý spravodajca a pokračuje celým podobenstvom „O rozsievačovi“.
Chcel sa pápež stretnúť iba s očkovanými?

Potom dodáva: „Pápež František určite neprisľúbil návštevu Slovenska, aby sa mohol stretnúť iba so zaočkovanými. Nepochybne verí, že jeho slovo bude zasiate aj do sŕdc nezaočkovaných. Bývalý kazateľ a súčasný premiér E. Heger, aby učinil zadosť svojmu učeniu, by mal umožniť návštevu omši Svätého otca aj ľuďom s negatívnym testom. Napriek tomu, že s aktuálnym rozhodnutím ministra zdravotníctva a arcibiskupa súhlasil s tým, že dostalo podporu na koaličnej rade,“ vyjadruje nádej novinár.

„Ak sa to nezmení, potom totiž už bude platiť glosa, ktorú som si dnes prečítal na profile moderátorky TA3 A. Žitnej Lúčaiovej. Pripadá mi výstižná, doslova lasicovská. ‘Neviete, prosím, niekto, či aj kráľovstvo nebeské už bude iba pre zaočkovaných?’“ uzatvára príspevok Ľubo Lintner.

Zaočkovať 7 miliárd zdravých ročne je príliš lukratívne na to, aby propagovali lieky, ktoré by liečili len chorých (VIDEO)
Očkovací „blázinec“ proti koronavírusu sa strhol doslova po celom svete. Asi najviac v Európe a Amerike. V mnohých štátoch však už ľudia proti tomu mohutne protestujú. Slovák žijúci v Taliansku Ľuboš Hrica sa snaží zdôvodniť, prečo sa strhol taký... Čítať ďalej
20 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik