Trump očakáva, že sa do augusta stane opäť prezidentom
02 | 06 | 2021 I Lukáš Leca

Analytička CNN a washingtonská korešpondentka The New York Times Maggie Habermanová rozbúrila vody. Tvrdí, že bývalý prezident Donald Trump viacerým ľuďom povedal, že do augusta sa opäť stane prezidentom. Informuje portál RT.


„Trump povedal mnohým ľuďom, s ktorými je v kontakte, že očakáva, že sa do augusta vráti do funkcie,“ tvrdila Habermanová v utorok na Twitteri.



Ďalší používateľ sa spýtal, či má Habermanová na mysli „prezidentský úrad“. Korešpondentka to potvrdila.

Mnoho používateľov sociálnych médií reagovalo na tieto tvrdenia šokovane a znepokojene. Pýtali sa, či je Trump duševne v poriadku. Iní obvinili Habermanovú z toho, že pomáha šíriť „propagandu“ a „klamstvá“ bývalého prezidenta.





 

Mnoho stúpencov Trumpa stále tvrdí, že výsledky prezidentských volieb v USA v roku 2020 boli nelegitímne a boli zmanipulované. Tento argument vyústil do útokov Trumpovych stúpencov zo 6. januára na americký Kapitol pred Bidenovou inauguráciou. Mnohí demokrati tvrdia, že išlo o pokus o „povstanie“.

Bieloruský opozičný aktivista si počas súdneho pojednávania bodol perom do krku (VIDEO)
Bieloruský opozičný aktivista Stepan Latypov bol v utorok prevezený do nemocnice po tom, čo sa počas súdneho procesu dramaticky pokúsil siahnuť si na život, informuje portál RT. Čítať ďalej
02 | 06 | 2021 | Lukáš Leca