Koalícia týmto svojím cirkusom potápa celé Slovensko, konštatuje exminister Draxler
26 | 05 | 2021 I Jozef Uhlárik

Dunajský pivovar pred pár dňami zverejnil na svojom statuse fotografiu aj s koaličnými politikmi, ktorí sú na čiernej listine podniku, a tak v ňom nebudú obslúžení. Pobavilo to aj expolitika Juraja Draxlera, ktorý sa tomu, rovnako v statuse, trošku povenoval.


Blacklist, teda zoznam neželaných hostí, Dunajský pivovar rozšíril aj o štátnych tajomníkov. Exminister školstva v statuse píše, že aktivita majiteľa populárneho pivovaru, ktorý do svojho podniku zakázal vstup Matovičovým ľuďom, mala medzi ľuďmi obrovskú odozvu. Majiteľ najskôr vydal zákaz iba na Matoviča a jeho verných, potom rovno nechal nakresliť plagát so všetkými predstaviteľmi súčasnej vlády s tým, že ani jedného z nich už v jeho podniku neobslúžia.
Každý deň ukazujú svoju nekompetentnosť, a tak si ich ľudia nevážia

Blacklist, ktorý zverejnil Dunajský pivovar, je naozaj plný zaujímavých ľudí, ktorých v ňom neobslúžia. Zdroj: FB / Dunajský pivovar


„Vzhľadom na to, že viacerí tento vychytený podnik predtým zvykli navštevovať, to nie je len prázdne gesto. A nemožno sa čudovať ani tomu gestu, ani tomu, ak sa do iniciatívy zapoja aj ďalší,“ konštatuje hneď v úvode statusu Draxler, pretože to podnikatelia pri žiadaní o pomoc od vlády zažívajú, je o nervy. „Nielenže je tá pomoc oproti iným krajinám nízka, nielenže je veľmi zle nastavená, takže si prejdete dosť útrpným procesom s neistým výsledkom, ale ľudia z vlády majú ešte drzosť na tlačovkách klamať, aká je tá pomoc rýchla, široká a efektívna (už niekoľkokrát som na konkrétne klamstvá upozorňoval),“ píše ďalej exminister školstva a aktívny burič proti súčasnej vláde, podľa ktorého takéto iniciatívy len ilustrujú, čo sa dnes v spoločnosti deje.

„Napríklad za predošlých vlád tu tiež bola často riadna naštvanosť. Ale ostávala tam aspoň nejaká miera rešpektu voči vládnym predstaviteľom. Ľudia nadávali na Fica, Kaliňáka, Richtera... Dnes? Ja sa často rozprávam s policajtmi, a ako nazývajú svojho ministra radšej ani nebudem opakovať. Proste si ho vôbec nevážia. Ak sa bavíte s ľuďmi z ministerstva financií, tak len povedia „henten...“, a potom si môžete doplniť jeden z tých častých prívlastkov, ktorými Matoviča ľudia častujú,“ opisuje svoje zážitky Draxler.



„Ale čuduje sa niekto? Len klamú a každý deň ukazujú svoju nekompetentnosť a tak samozrejme, že nemajú ani základnú mieru vážnosti medzi ľuďmi. Bohužiaľ, týmto svojím cirkusom potápajú aj celú Slovenskú republiku,“ konštatuje v samom závere svojho statusu exminister školstva Juraj Draxler.

Draxler: Igorovi verní trafikanti začínajú padať pre neschopnosť
Minister Mičovský odstupuje. Nie však hneď, ale až budúci pondelok. Prekvapivo, lebo ešte včera na sociálnej sieti napísal, že "toho, Boh dá, nebude, aby Ján Mičovský z boja s pôdohospodárskou korupčnou hydrou utiekol". Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Ivan Brožík