Ľuboš Blaha má sen o novom prezidentovi: "Handra" Čaputová vraj zradila Slovákov vždy keď mohla!
14 | 05 | 2021 I René Skalný

Opozičný poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti zverejnil príspevok, ktorý je mimoriadne ostrý aj na jeho pomery. Blaha zašiel až tak ďaleko, že prezidentku nazýva "handrou" a nepriamo ju viní zo smrti tisícov Slovákov!



Mám sen...

"Mám sen. Je to sen, ktorý spolu so mnou sníva väčšina slovenského národa." Začína status známy ľavičiar, parafrázujúc historický výrok Martina Luthera Kinga, Jr. Ľuboš Blaha vzápätí ponúka hneď pätnásť téz, ktoré by mala nová hlava štátu spĺňať.

Čaputová nie je politik, tobôž štátnik, a nikdy ním ani nebude, hlási Belousovová
Do našej hlavy štátu si v ostatnom čase „koplo“ už niekoľko opozičných politikov, najnovšie sa k nim pridala aj predsedníčka strany Právo a Spravodlivosť Anna Belousovová. Na sociálnej sieti prezidentke Zuzane Čaputovej vyčítala viacero chýb,... Čítať ďalej
11 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

"1. Mám taký sen, že jedného dňa na čele štátu bude stáť vzdelaná a národ milujúca osobnosť, ktorá sa za Slovákov v tých najťažších chvíľach postaví.


2. Osobnosť, ktorá bude prekypovať štátnickými skúsenosťami a nebude len bývalou referentkou na mestskom úrade v Pezinku. A liberálnou aktivistkou, ktorej sa o prísun dolárov starali americké fondy a mimovládky.



Nevideli ste niekto osobnosť vhodnú do paláca?

3. Osobnosť, ktorá sa vzoprie šialenému premiérovi a hneď v zárodku zastaví celoplošné testovanie, ktoré na Slovensku zabilo tisíce ľudí.


4. Osobnosť, ktorá včas vyzve vládu, aby účelovo nenaťahovala núdzový stav. Len aby sa vyhla protestom 1. mája a 9. mája. A keď ho tyrani konečne zrušia, odkáže im, nech sa nehrajú na hrdinov a nech lezú po kanáloch.


5. Mám sen, že hlavou štátu bude osobnosť, ktorá sa nezapojí do lacnej propagandy, že vakcína je úsmev. A celú debatu o očkovaní nezredukuje na ihlu a odhalené pliecko.



Osobnosť, čo by nevymenovala za ministra financií maniaka

6. Takáto múdra a vzdelaná osobnosť by namiesto toho vyzývala k objektívnej diskusii o očkovaní. Čím by azda zachránila život tým nevinným ľuďom, ktorí zbytočne zomreli po očkovaní Pfizerom či AstraZenecou.


Vláda platí vybraným médiám státisíce za očkovaciu propagandu! Nečudo, že vakcína je sloboda...
V ostatnom čase sa nám rôzni herci, odborníci či takzvané "osobnosti" prihovárajú z obrazoviek s heslom: "Vakcína je sloboda". Málokto si však uvedomuje, že masívna kampaň je platená z našich daní. Len na nákup vysielacieho času vláda doteraz... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021 | René Skalný

7. Mám sen, aby raz na Slovensku bola prezidentom osobnosť, ktorá by nevymenovala za ministra financií podvodníka, plagiátora a deštrukčného maniaka.


8. Takáto osobnosť by nikdy nekolaborovala s vládou, ktorá je zodpovedná za 12 tisíc obetí a nulovú pomoc štátu. Nikdy by takúto vládu nevymenovala, nikdy by jej nepomáhala, nikdy by sa nestala jej handrou.


9. Mám sen, aby hlava štátu nešírila nenávisť voči nášmu bratskému ruskému národu. Nepodhadzovala sa militaristom v NATO a neplnila pokyny americkej ambasády.


10. Mám sen, aby na čele Slovenska stála osobnosť, ktorá by nespochybňovala základné ľudské právo na odpor proti vláde.



...a neotočila by sa chrbtom 600 tisíc spoluobčanom

11. Osobnosť, ktorá by sa neotočila chrbtom 600 tisíc spoluobčanom, ktorí podpísali petíciu za referendum o predčasných voľbách.


12. Mám sen, že prezidentom raz bude osobnosť, ktorá bude chrániť Slovákov a bojovať za ich sociálne, demokratické a národné práva.


13. Namiesto toho dnes máme hlavu štátu, ktorá v najťažších chvíľach národa vysádza buky, postuje fotky s frajerom a predvádza sa v nových garderóbach.


14. A ajhľa, toto robí v čase pandémie. Rozčapená na dlážke, opretá o stoličku, len aby mala prenádherné štylizované fotečky do módnych časopisov. Toto má byť prezidentka. Hlava štátu. Tá, čo reprezentuje slovenský národ.


15. Namiesto toho, aby vypísala referendum, ona napľuje státisícom ľudí do očí a ide sa venovať fotečkám. Viete si predstaviť, že by sa takto infantilne správal Milan Rastislav Štefánik, Alexander Dubček či Gustáv Husák?" Uzatvára výpočet Blaha.



Vždy, keď mohla, zradila Slovákov

"Táto pani je národnou potupou." Nekladie si servítku pred ústa. "Áno, mám sen, aby Slovensko zase raz malo na čele štátu dôstojnú a suverénnu bytosť, ktorej záleží na Slovákoch a nielen na sebe a svojej gýčovitej sebaprezentácii."


"Vždy, keď mohla, zradila Slovákov." Otvorene tvrdí Blaha. "Mám sen. Je to sen hlboko zakorenený v láske k slovenskému národu. Sen, že táto nočná mora sa už konečne skončí. A že Zuzana Čaputová odíde na smetisko dejín.




Slovenský sen." Uzatvára opozičný poslanec svoj príspevok.


Belousovová: Pre Pellegriniho je vzorom zločinec Dzurinda, ktorý Slovensku uškodil najviac v histórii!
"Ak je pre Pellegriniho tento amorálny politik, ktorý Slovensku uškodil asi najviac v jeho histórii, vzorom, odborníkom a štátnikom, ktorého si váži, tak Pán Boh ochraňuj Slovensko. Keby on mal byť alternatívou po ďalších voľbách!" Píše Belousovová... Čítať ďalej
14 | 05 | 2021