Dara sa vrátila k aerobicu: V zarezanom úbore ukázala možno viac ako chcela (FOTO)
05 | 05 | 2021 I Timotej Dudka
Tejto mamine vraj ide na päťdesiatku? Tomu sa snáď ani nechce veriť. Dara Rolins vyzerá stále úžasne a nič na tom nezmenil ani odvážny retro outfit, ktorý si navliekla na domáce cvičenie aerobicu. Áno, počujete dobre - aerobic! Keď to na ňu príde, jednoducho to musí von, píše server ctidoma.cz

Už viac ako rok bojujeme s pandémiou koronavírusu, miernejšie reštriktívne opatrenia striedajú prísnejšie, niekoľko mesiacov sme prežili v lockdowne doslova zavretí doma. Niet sa čomu diviť, že mnohým ľuďom viac či menej "hrabe".
Vytancovať a vykričať

Stres a nahromadená energia sa dajú odbúrať mnohými spôsobmi. Ten, ktorý zvolila Dara Rolins, je nepochybne jedným z najúčinnejších. Zacvičiť si je skvelé pre telo i dušu. "Potrebovala som sa vytancovať, vykričať, tzv. vyskočiť z kože," píše Dara Rolins na svojom instagramovom profile. Zvolila si na to síce štýl populárny pred nejakými dvadsiatimi rokmi, ale to vôbec nevadí! "Cvičme v rytme" v jej podaní nemá chybu.


Urobila to schválne?

A kto by sa sexi postavičkou nepochválil, všakže? Dara možno dokonca ukázala viac, ako sama chcela. Cvičebný úbor sa jej totiž tak trochu "odhrnul" a odhalil speváčkin zadok. Alebo to bol šikovný ťah, ako ešte viac upútať zraky fanúšikov?

https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/03/zaockujte-sa-aby-sme-sa-cim-skor-vratili-k-tymto-veciam-vyzyva-gro%cc%88hling-s-pivom-v-ruke/