Samo Marec: Vo svete Matoviča je každý, kto je proti nemu, iba normálny odpad
03 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Je to prinajmenej zvláštne. Milionár, žijúci v honosnej vile (ktorá mu iba papierovo nepatrí), nadáva do asociálnosti iným milionárom. Tým, ktorí žijú v honosných vilách, ktoré však na rozdiel od Matoviča majú v daňovom priznaní. Zamyslime sa však aj nad ďalšími zvláštnosťami riaditeľa Slovenska.


"Nápad so zvyšovaním DPH existuje akurát tak na Facebooku. Nemá ešte ani 24 hodín, nikde inde nezaznel. Všetci koaliční partneri, ktorí sa k tomu zatiaľ vyjadrili, to niekam poslali. Z OĽaNO, pokiaľ som postrehol, zatiaľ taktne mlčia a podľa mňa rozmýšľajú, čo to zase je." Píše na sociálnej sieti publicista a glosátor Samo Marec.

Samo Marec partičke z OĽaNO: Vy nie ste štát, vy ste AG test!
Otvorený list Obyčajným ľuďom napísal najnovšie aj prekladateľ a publicista Samo Marec. Prehovoril v ňom hlboko do duše politikom tejto strany či hnutia. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Reprofoto status FB (@Samo Marec)

Zberba, čo je proti

"A napriek tomu, že je návrh akurát tak na Facebooku a nikto oň nemá záujem, tak už je jasné nielen, kto je proti (rozumiem tomu správne, že progresívni novinári?), ale aj čo sú zač tí, čo sú proti." rozbieha sa v téme Samo Marec.
Raz chce novinárov podplácať, raz sú zlí

"Napísal som to krátko po voľbách", pokračuje zdatný pozorovateľ spoločensko-politických súvislostí na Slovensku. "Takže sa môžem voľne citovať. Igor Matovič vtedy ešte rozmýšľal nad investigatívnym fondom pre novinárov, ale bol som si istý, že rýchlo príde čas, kedy na nich začne útočiť. Ten čas prišiel naozaj rýchlo."
On nemá názor, on má pravdu

"No a okrem toho som vtedy tiež napísal a teraz sa môžem voľne citovať, že spor nie je nikdy v prípade Igora Matoviča hodnotový. To nie je tak, že on má názor a niekto iný má iný názor, poďme sa porozprávať a porovnať si to. Takto to síce v normálnom svete chodí, ale vo svete Igora Matoviča nie." Píše Samo Marec.

"Táto gubernia je už psychiatrické oddelenie," píše Samo Marec
"Igor Matovič - minister vecí, ktoré sa mu chce riešiť". Publicista Samo Marec. Aj o tom, že na Slovensku "žijeme na psychiatrickom oddelení". Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Každý, kto oponuje, je ZLÝ ČLOVEK

Autor statusu na sociálnej sieti konštatuje: "Vo svete Igora Matoviča je každý, kto je proti, ZLÝ ČLOVEK, normálny odpad. So všetkými zlými vlastnosťami, ktoré k tomu patria. No a zlý človek si nezaslúži argumenty, nezaslúži si ani byť pripustený do verejnej diskusie. Zlý človek si zasluhuje OPOVRHNUTIE. Čo je logické, lebo ak by došlo na argumenty, tak Igor Matovič žiadne nemá."
Príde s hocičím a pouráža všetkých, ktorí nejasajú

"Takto funguje Igor Matovič pravidelne. Príde s hocičím, keď sa nad tým niekto pozastaví, tak ho douráža a ešte si k tomu aj niečo primyslí. Igor Matovič nepozná vecný spor, pozná len urážky. A potom sa občas rozplače a povie, ako mu všetci nadávajú.
Zhrnutie

"Fakt si to zhrňme. Ten nápad je zatiaľ nič a nikoho nezaujíma. Ale nepriatelia sú už nielen jasní, ale aj dourážaní. A to všetko od človeka, ktorý mal účtovnictvo na povale, mamu v aute 600 km denne a nemá žiadny majetok. Teda niežeby nemal, ale žmurk, žmurk, nemá. Chápete. No čo, hlavne že sa nebavíme o zmluve na Sputnik, že?" naznačuje zaujímavú politickú taktiku na odvrátenie pozornosti od horúcej témy v statuse na sociálnej sieti Samo Marec .

(Medzititulky red. HD.)

Samuel Marec: K znameniam zverokruhu pribudlo ďalšie. Matovičovo - ublíženec
"Viete, aké je Igor Matovič znamenie? Ublíženec!" Citát - Samuel Marec. Čítať ďalej
30 | 04 | 2021 | Ivan Brožík